Son zamanlarda koronavirüs sebebiyle hastanelerde hasta sayısı her geçen gün artmakta. Yaşanan artıştan dolayı her geçen gün gelen şikâyetler de çoğalmaya devam ediyor.

Gebze’de bulunan Medical Park Hastanesi’nde bir vatandaş yaşadığı mağduriyeti şikayetvar.com adlı sosyal medya platformunda paylaşarak dile getirdi.

 

Şebnem isimli şahsın şikayetvar.com adlı siteye not düştüğü şikayet yazısı noktası virgülüne şöyle:

Kocaeli Özel Gebze Medical Park Hastanesi 'nde 13.12.2020 tarihinde acil servisinde annem A.Y. muayene oldu. İşlemler bittiğinde fatura talebinde bulunduk. Fakat yetkilerinin olmadığını söylediler. Ertesi gün telefon ile görüşmemizde bir fatura adı altında hizmet dökümü verdiler ve faturanın üzerinde SGK'dan yararlandığımıza dair herhangi bir yazı bulunmamaktadır. Yapılan işlemler için ödeme alınmaması gerektiğini söylediğimde ise Hasta Hizmet müdürü tarafından burası özel hastane istediğiniz yere şikayet edebilirsiniz gibi bir dönüş aldık. Ayrıca acil servis muayenesi olarak gittiğimiz hastanede icapçı doktor üzerinden kayıt açılıp bunun üzerinden muayene tutarı alınıyor. Yani tercih ettiğimize de pişman olduk. Rezil mi olduk muayene mi bilmiyorum!