Medical Park Gebze'de yaşanan 112 ambulansı ile hastaneye getirilen hastadan para alındığı iddiları ''Gebze Medical Park Hastanesinde Skandal Olay'' başlıklı haberimiz ile gündeme bomba gibi düşmesi sonrası flaş bir gelişme yaşandı..

Olayın mağduru hastaneye çağırıldığını ve CHP'li milletvekili tarafından karşılandığını iddia etti. İlçe Başkanı tarafından da arandığını ve baskılandığını söyleyen mağdur İbrahim Hışır, "Gönül verdiğim partinin milletvekili, ilçe başkanı kendi parti üyelerine bunu yapan normal vatandaşa ne yapar ne yapmaz sizin takdirinize bırakıyorum" dedi.

Geçtiğimiz gün gündeme getirdiğimiz “Medical Park Gebze Hastanesi’nde skandal” haberinin mağduru İbrahim Hışır yayınladığı video ile başından geçen olayı anlattı.

“CHP MİLLETVEKİLİ KARŞIMA ÇIKTI”
CHP Gebze teşkilat üyesi olduğunu söyleyen MedicalPark Gebze mağduru, haberlerden sonra hastaneye çarpıtıldığını be hastanede karşısına CHP Kocaeli Milletvekili’nin çıktığını söyledi.

CHP İLÇE BAŞKANININ İKNA ÇABASI
Daha sonra CHP ilçe başkanı tarafından arandığını da söyleyen Hışır, “MedicalPark bizden” denilerek olayı unutmam için baskı gördüğünü dile getirdi.