Geçtiğimiz günlerde Gebze’de bulunan Özel Yüzyıl Hastanesi’nde çalışan A.Ö., hastanede görevli bir personelin sözlü ve fiziksel tacizine uğradığını iddia ederek sikayetçi olmuştu.

Hastane yönetimi tarafında işten çıkarılan A.Ö., "Ben çok çaresizim. İntihara bile kalkıştım" söylemleri sonrası kentte büyük yankı uyandırıken, konuyla ilgili hastene yönetimi tarafından henüz bir açıklama yapılmaması merak konusu oldu.

Özel Yüzyıl Hastanesi’nin yönetiminin sessizliğini koruduğu olay hakkında sosyal medyada ''av.hannedilara'' isimli kullanıcı olay hakkında kamuoyuna açıklama yapma yerine olayı haberleştirenlerden basın kuruluşlarından mikrofon.com.tr'yi haberin kaynağı olmamasına rağmen mahkemeye vereceğini bildirmesi şaşkınlık yarattı.

''YASAL İŞLEM BAŞLATIYORUM''

İlimizde faaliyet gösteren mikrofon.com.tr'in haberine sosyal medya paylaşımı ile cevap veren av.hannedilara isimli kullanıcı ''Olayın gerçekliğini bilmeden magazinsel boyutunu bu şekilde medyaya yansıtarak saygın bir sağlık kurumunun itibarını zedeleyemezsiniz. Hakkınızda yasal işlem başlatıyorum'' ifadelerinde bulundu.

''SİLMEYİN, HERKES SÜRECİ TAKİP ETSİN''

av.hannedilara isimli kullanıcının yorumuna karşılık mikrofon.com.tr ''Basın özgürlüğümüze karşı adaleti kendize alet ederek göstermiş olduğunuz tehdit içerikli yorumunuzu en başa sabitledik. Silmeyin, herkes süreci takip etsin'' şeklinde cevap verdi.