Gebze, Darıca, Dilovası, Çayırova Seçim Sonuçları dakika dakika 41havadis.com'da analiz edilecek.

 

Hiç kuşku yok ki, yarın en büyük heyecanı ilimizde 13 belediye başkanlığı için aday olan 120 isim yaşayacak. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı için 16 siyasi partinin adaylarının yanı sıra, iki de bağımsız aday yarışacak.

ÜÇ BAĞIMSIZ ADAY

Kandıra’da 7 siyasi partinin adaylarından birisi yarış sonunda başkan seçilecek. Başiskele, Çayırova, Darıca, Gebze, İzmit, Karamürsel ve Kartepe’de 9 başkan adayı yarışacak. Derince, Dilovası, Gölcük ve Körfez ilçelerinde ise 8 belediye başkan adayı bulunuyor. Büyükşehir’de İ.Hakkı Aydın ve Mehmet Genç; Karamürsel’de ise İbrahim Özyılmaz bağımsız belediye başkan adayı oldu.

SEÇİM ANALİZLERİ AN VE AN ORANLARLA YAYINLANACAK

41havadis.com ekibi her ilçedeki anlık oy oranlarını

dakikası dakikasına duyuracak.

 

Gebze Seçim Sonuçları, Darıca, Dilovası, Çayırova Seçim Sonuçları, kocaeli seçim sonuçları, gebze seçim sonuçları, darıca seçim sonuçları, çayırova seçim sonuçları, gebze belediye başkanı kim, darıca belediye başkanı kim, çayırova belediye başkanı kim, dilovası belediye başkanı kim, gebze belediye başkanı kim oldu, darıca belediye başkanı kim oldu, çayırova belediye başkanı kim oldu, dilovası belediye başkanı kim oldu, kocaeli belediye başkanı kim oldu, izmit belediye başkanı kim oldu, körfez belediye başkanı kim oldu, tuzla belediye başkanı kim oldu, hereke belediye başkanı kim oldu, diliskelesi, dilovası gazetesi, dilovası haber, dilovasi haber, gebze haber, gebze gazetesi, gebze gazeteleri, gebze seçim sonuçları, darıca haber, darıca gazetesi, batı yakası, batıyakasıtv.com,