Gebze Ziraat Odası’nı ziyaret eden MHP Gebze Belediye Başkan Adayı İbrahim Türkmen, Oda başkanı Ersan Çınar ve yönetim kurulu üyeleri ile sohbet etti.
 
Gebze Ziraat Odası’nı ziyaret eden MHP Gebze Belediye Başkan Adayı İbrahim Türkmen, Oda başkanı Ersan Çınar ve yönetim kurulu üyeleri ile sohbet etti. Ziyaret sırasında MHP’ye üye olan Gebze Ziraat Odası Genel Sekreteri Ziraat Mühendisi Kader Karabağ, MHP Meclis üyesi aday adayı oldu.Köylere hizmet vermek için önemli projeleri olduğunu belirten Türkmen, Gebze’nin köylerinden de kendilerine büyük teveccüh olduğunu söyledi.
 
Gebze Ziraat Odası Başkanı Ersan Çınar ise MHP’nin şimdiki ilçe başkanı ve 2003 yılında da GebzeBelediye Meclis üyesi olan Ferit Taşdemir’in yaş meyve sebze hakkında verdiği teklifin köylüye çok fayda getirdiğini söyledi. Çınar,”2003 yılında Gebze Belediye meclis üyesi olan Ferit Taşdemir, Gebze belediye meclisinde teklif verdi. O zamana kadar üretilen yaş sebze ve meyvenin tüm ürünlerde toplamı 100 kilogram idi. Verilen teklifle tek kalem ürünün toplamı 300 kilograma çıktı. Mecliste kabul edilen bu teklif emsal oldu ve TBMM’de kabul edildi, kanunlaştı. Bu kanun da köylümüze çok faydalı oldu” dedi.
 
Sohbet sonrasında Gebze Ziraat Odası Genel Sekreteri Ziraat Mühendisi Kader Karabağ, MHP’ye üye oldu ve Gebze Belediyesi Meclis üyesi aday adaylığı için müracaatta bulundu. Ziyarette oda yönetim kurulu üyesi Duraklı köyünden Halit Karagöz, Çayırova delegesi Ekrem Çevik, Cumaköy’den Necati Bezgin, Mudarlı Köyü’nden Servet Kuru, Gebze Ziraat Odası tahsildarı İbrahim İpek, Tarım danışmanı Elif Gögyıldız ve Genel sekreter Ziraat Mühendisi Kader Karabağ da hazır bulundu.Gebze Ziraat Odası Başkanı Ersan Çınar ziyaret sırasında konuklarına süt ve mancarlı pide ikram etti.