AK Partili belediye başkan adayı Adnan Köşker’in yer atılmış bir seçim beyannamesini ayağıyla gösterdiği fotoğrafı helal olsun halkımıza ne hale geldiniz be- yerlerde sürünmeye başladılar’ şeklinde notla Facebook’ta yayınlayan CHP’li Kıymet Ayan’a tepki var.
 
CENTİLMENLİĞE YAKIŞMADI
 
Gebze’de siyaset yerlere düştü. Yerel seçimler yaklaştıkça partiler arasındaki yarış da bir hayli kızışıyor. CHP Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Kıymet Ayan’ın bir sosyal paylaşım sitesinde paylaştığı fotoğrafın altına yaptığı yorum tepkilere neden oldu. CHP heyetiyle birlikte hızlı bir şekilde mahalle turlarına ve seçim çalışmalarına devam eden CHP’li Ayan’ın Facebook’ta paylaştığı fotoğraf görenlere ‘bu kadarına pes’ dedirtecek cinsten.
 
VATANDAŞ TEPKİLİ
 
Facebook’ta kendi kişisel hesabında yayınladığı ve AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Adnan Köşker’in sokağa atılmış seçim bültenini ayağıyla gösteren ve yanına ‘helal olsun halkımıza ne hale geldiniz be- yerlerde sürünmeye başladılar’ şeklinde not ekleyen CHP’li Kıymet Ayan’a AK Partililerden ve vatandaşlardan tepki yağıyor. Fotoğrafları gören Gebzeli seçmenler, “Siyaseti, etik dışı bu hareketlerle ayağa düşürmeleri hiçbir partiliye özellikle de kadın bir siyasetçiye yakışmıyor” şeklinde tepkilerini dile getiriyor.