Gebze'de devlet memurluğu yapan R.A isimli genç kadın bir süredir birliktelik yaşadığı H.D isimli erkek arkadaşı tarafından şantaja uğradı. Genç kadınla ilişkiye giren ve çıplak fotoğraflarını çeken H.D fotoğrafları sanal ortama yayacağını ve genç kadının ailesine göndermekle tehdit etti. Uzun süre genç kadını tehdit eden H.D isimli şahıs genç kadına kredi çektirip 10 bin TL’ye yakın para aldı.
 
YAŞADIĞI OLAY CANINA TAK ETTİ!
 
Akıllara durgunluk veren bu çirkin olaya daha fazla dayanamayan R.A isimli genç kadın Gebze Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu. Konu hakkında inceleme başlatan Gebze Cumhuriyet Başsavcılığı para karşılığı şantaj yapan H.D isimli şahıs için işlem başlattı.
 
DOSYASI OLDUKÇA KABARIK
 
Genç kadın Gebze Cumhuriyet Başsavcılığına yapmış olduğu suç duyurusundan hemen sonra Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı asayiş büro ekipleri harekete geçti. Her zamanki gibi oldukça titiz ve duyarlı çalışan asayiş büro ekipleri Gebze'de devlet memuruna şantaj yapan H.D'yi kısa bir süre içerisinde İstanbul bölgesinde kıskıvrak yakaladı.  Yakalanan şantajcı asayiş büro ekipleri tarafından Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Emniyetteki yapılan sorgusunun hemen sonrasında H.D'nin daha öncede 30'a yakın farklı suçlardan dosyası olduğu tespit edildi. Tüm çalışmalar ve sorguların ardından H.D isimli şahıs savcı tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken olayı gerçekleştiren H.D'nin de evli olduğu öğrenildi.