TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi 13. Dönem Başkan Adayı Dr. Serkan ENGİN, 13 Şubat’ta gerçekleştirilecek kongre öncesi Gebze bölgesinde meslektaşları ile bir araya geldi. Gerçekleşen ziyaretlerde Engin’in yakın çalışma arkadaşları Murat Şanlı ve Dilek Birol eşlik etti. Dr. Serkan Engin, Gebze bölgesinde meslektaşlarına yönelik gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında meslek büyüklerine de vefa ziyareti yapmayı ihmal etmedi..


“İLK HEDEFİMİZ MESLEKİ BİRLİKTELİĞİ SAĞLAMAK”
Gebze’de yoğun ilgiyle karşılanan Serkan Engin ve tüm ekip arkadaşları (İMO) Gebze Temsilciliğinde üye meslektaşları ile de bir araya geldi. Yoğun katılımın olduğu toplantıda üyelerle karşılıklı görüş alışverişinde bulunan Engin,” Birlik İçin Değişim diyerek başladığımız yolculukta ilk hedefimiz mesleki birlikteliği sağlamak. Onun için bu ziyaretleri önemsiyorum. Yeni dönem de bu buluşmaları sık sık gerçekleştireceğiz. Odamız bir bütün olarak daha güçlü olacak. Mesleki birlikteliğimizi sağladığımızda inanıyorum ki, aşamadığımız sorun kalmayacak. Enerjimiz ve heyecanımız ortada. Yeni dönem, sizlerin de desteği ile odamız daha da güçlü olacak. Bizlere ev sahipliği yapan, Gebze İMO Temsilcimiz Ahmet Kadıve değerli yöneticilerine çok teşekkür ediyorum” dedi


“MESLEKTAŞLARIMIZLA FİKİR ALIŞVERİŞİ ÖNEMLİ”
İMO Adayı Serkan Engin’in, Gebze ziyaretlerinin ardından, Çayırova’da Mustafa CANPOLAT ve Kübra AKTUĞ, Darıca’da Belediye Başkan Yardımcısı meslektaşı Abdullatif ÖZKAN ve İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde görev yapan Ali YILDIZ, Ulgar TANRIBER, Akın ERKAN, Nevzat SALTAŞ ve Ozan ÖZTAŞ ile son olarak Darıca’da serbest faaliyet yürüten meslektaşları Ensar ÖZDAĞ ve Mustafa İLTEKİN görüşmeler gerçekleşti. Engin, gerçekleştirdiği ziyaretlerde meslektaşları ile fikir alışverişinde bulundu.


MESLEK BÜYÜKLERİNE VEFA ZİYARETİ
Gebze bölgesinde gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında meslek büyüklerini de ziyaret etmeyi ihmal etmeyen Serkan Engin, İMO Gebze temsilciliğinin uzun yıllar başkanlığını yapan Ziya Topal’ı yine meslek büyüğü olan Halil İbrahim Başçiftçi, İhsan Tuğrul Özel, Vehap Limoncu ve Cevdet Doğan’ı ziyaret etti. Meslek büyüklerinin tecrübelerinden yararlanmayı çok önemsediğini belirten Engin” Yeni dönem odamızda genç mühendislerimiz ile meslek büyüklerimiz arasında bir köprü kurarak tecrübe aktarımı sağlamayı planlıyoruz. Meslek büyüklerimizden öğreneceğimiz çok şey var. Bu iletişim ağının her anlamda mesleğimiz için fayda vereceğini düşünüyorum. Bu anlamda çıktığımız bu yolda hedeflerimize varmamız için destekleri bizlere güç verecektir ”ifadelerini kullandı.