Gebze Balçık Mahallesi'nde geri dönüşüm fabrikasında henüz nedeni belirlenemeyen bir nedenden yangın çıktı.

İhbar üzerine bölgeye itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Kontrol altına alınan yangında ekiplerin alandaki soğutma çalışmaları devam ediyor.

 

Ali Çelik : Hamza Şayir, Pazar gününe kadar istifa et!

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir'in Kanada'ya iltica eden gençlere ''gay'' ifadelerine karşılık tepkiler hergeçen gün artmaya devam ederken DEVA Partisi Dilovası İlçe Başkanı Ali Çelik, Pazar gününe kadar istifa et çağrısında bulundu.

İşte Ali Çelik'in o açıklaması;

Değerli Dilovası halkı, haklı olduğumuz bir durumu daha iyi anlatabilmek adına #devapartisi olarak ,belediye emekçilerine saygısızlık olmasın diye Pazar günü saat 14:00 da belediye önüne siyah çelenk bırakıp basın açıklaması yapacağız.

İLÇESİNİ KARALAYAN BELEDİYE BAŞKANINI ONURLUCA İSTİFAYA DAVET


Başta halkımız olmak üzere tüm STK ve basının bulunmasını rica ediyoruz. İlçesini karalayan bir belediye başkanını onurluca istifaya davet edeceğiz. Dilovası halkı birden büyüktür. Özellikle tüm vatandaşlarımızın Dilovası halkı olarak sosyal medyada yapılan küfür, hakaret v.b prim vermesin. Hamza Şayir senden ricamız Pazar gününe kadar istifa etmen. Biz bırakacağımız siyah çelengi belediyemizin önüne yakıştırmıyoruz. Kamuoyuna saygılarımla.

 

Dilovası Belediyesi'nin önünde toplandılar!


Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir'in Kanada'ya iltica eden gençlere ''gay'' ifadelerine karşılık dün Dilovası Belediyesi önünde yaklaşık 200 kişi toplandı.

Hamza Şayir'in skandal açıklaması sonrası Dilovası'nda istifa sesleri çığ gibi büyümeye başladı.