Gebze İnönü Mahallesi'nde çıkan kavgada iki kişi vurularak öldürüldü. Daha önce aralarında husumet olduğu söylenen Mustafa İşbilir isimli Kuaför dükkanı işletmecisi, Gebzespor Amigolarından İmdat Karakaya ve Tamer Alkan ile tartışmaya başladı. Çıkan tartışmada Mustafa işbilir pompalı tüfekle İmdat Karaya ve Tamer Alkan'ın ayaklarına sıkarak yaraladı.

ÖNCE AYAKLARINA ATEŞ EDİP DAKİKALARCA BEKLEDİ

Bir kaç dakika yaralıların başında bekleyen Mustafa İşbilir, çevredekilerin ikna çabalarını dinlemeyerek İmdat Karakaya ve Tamer Alkan'ın başlarına doğru elindeki pompalı tüfekle ateş etti. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ağır yaralı olan İmdat Karakaya ve Tamer Alkan'ı hastaneye götürdü. Vurulan isimler sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen kurtulamadı. İki kişiye kurşun yağdıran Mustafa İşbilir ise olay yerinde elindeki silah ile birlikte yakalandı.

YAKINLARI SİNİR KRİZLERİ GEÇİRDİ

İmdat Karakaya ve Tamer Alkan'ın yakınları ve sevenleri Fatih Devlet Hastanesi önünde sinir krizleri geçirirken, taziye için İmdat Karakaya'nın Gebze Mevlana Mahallesi'nde bulunan evine akın ettiler.