Gebze'de sektöründe hızla büyüyen  Retavo Reklam ve Tasarım Şirketi, yaptığı yatırımlar ile Gebze ismini en iyi şekilde duyuruyor.

Gebze’de reklam ve dijital baskı hizmetleri veren Retavo Reklam ve Tasarım Şirketi, yaptığı yatırımlar ile Gebze ismini en iyi şekilde duyuruyor. Sürekli işine yatırım yapan Retavo sadece Gebze ile sınırlı kalmayarak Kocaeli ve Marmara bölgesinin sayılı şirketler topluluğu içerinde olma yolunda yatırımları ile işini ne kadar benimsediğini ortaya koydu.

SEKTÖRÜNDE TEK FİRMA OLMA YOLUNDA

Gebze ve Kocaeli’nde sektöründe tek firma olma yolunda ilerleyen Retavo Reklam ve Tasarım Şirketi, sürekli işine yatırım yapan  kaliteden asla ödün vermeyen yapısı ile Gebze’nin markası olmaya aday. İşlerini severek yaptıklarının altını çizen Retavo Reklam ve Tasarım Şirketi Yetkilisi Ahmet Şevki Ural, ‘’her şeyden önce kaliteli ürün ve müşteri memnuniyeti önceliğimiz. İşimize değer verdiğimiz için şuanda Gebze ve Kocaeli’nde reklam, tabela ve dijital baskı sistemlerinde sayılı firmaları arasında olmayı kısa zamanda başardık. Sektörümüzde kimsenin cesaret edipte getiremediği dijital baskı makinelerini ve CNC makinasını müşterilerimize daha kaliteli hizmet vermek için tesisimizde makina parkurumuza ekledik. Şuanda kullandığımız Excitech CNC Shms 2040 model CNC  makinesi Gebze’de tek makine’’ dedi.

HEDEFİMİZ AVRUPA

Ural sözlerine şöyle devam etti; ‘vizyonumuz, kısa vadede Türkiye, orta ve uzun vadede Avrupa’nın en değerli reklam ve tasarım firmaları arasında yer almaktır. Bu vizyon doğrultusunda kalitemiz, üretkenliğimiz, etkinliğimiz, çevikliğimiz, dürüstlüğümüz, proaktif yaklaşım tarzımız ve kurumsal verimliliğimizle müşterilerimize, çalışanlarımıza, topluma ve çevreye kattığımız değeri sürekli ve belirgin bir biçimde artırmak da misyonumuzdur’ dedi.