Uzman Estetiysen Hatice Özer’in sahibi olduğu Lilyum Med ve Estetik Güzellik Merkezi beş kişilik uzman kadrosu ile bay ve bayanlara hizmet vermeye başladı.
Gerek donanım gerek dizayn gerek hijyen bakımından oldukça güzel bir mekan olduklarını ifade eden Özer, güzellik bakım hizmetleri yönünden oldukça iddialı açıklamalarda bulundu.
 
ÇOK ÇEŞİTLİ HİZMET
 
Gebze, Kent Meydanı, Eğrekçi İş Merkezi’nin 2.katında 1 aydır hizmete başlayan Lilyum Med ve Estetik  Güzellik Merkezi’nin sahibi Özer yaptığı açıklamada,”güzellik merkezimizde cilt bakımından lazer eplasyona ve pasif jimnastiğe kadar çok çeşitli  bakım  hizmetimiz var.  Her şeyden önce her insan özel olduğunu hissediyor. Çünkü, personelimiz hem eğitimli ve bilinçli hem güler yüzlü.  4 adet  hastanelerde eğitim görmüş, tecrübeli,  uzman  estetiysen ile çalıyoruz.  Teknolojimiz oldukça yeni ve üstün. Fiyat açısından da uygun bir bütçe sunuyoruz. Birde açılışa özel uygulamamız var. Tüm vücut lazerleri 899 lira, cilt bakımı  6 seans 600 liradır. “dedi.
 
AÇILIŞA ÖZEL
 
Uzman Estetiysen  Özer, 10 ekim  ile 30 ekim arası gelen müşterilere  ücretsiz mini cilt bakımı,  lazer eplasyon  ve pasif jimnastik’ın  ücretsiz olacağını, bu tarihler arasında gelen ilk 25 kişinin her birine % 50 indirim uygulayacaklarını açıkladı.
 
Lilyum Med ve Estetik  Güzellik Merkezi sabah 9.30 akşam 19.30 saatleri arasında hizmet veriyor.