Gebze’nin en büyük Kuaför, Gelinlik ve Abiye Mağazası Miss Sude Kuaför ve Gelinlik Mağazası yapılan açılış töreniyle Gebze’de hizmete girdi. Açılış kurdelesini Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman ve AK Parti Dilovası Belediye Başkan Adayı Ali Toltar birlikte kestiler.
 
BÖLGENİN EN BÜYÜK MAĞAZASI
 
Dilovalı girişimci çift Nesim ve Nurgül Kocaağa tarafından Hacı Halil Mahallesi 1210 Sokak No:10/A Gebze’de hizmet verecek olan Miss Sude Kuaför ve Gelinlik Mağazası bugün yapılan açılış töreni ile hizmete girdi. Açılış törenine Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, AK Parti Dilovası Belediye Başkan Adayı Ali Toltar, AK Parti Gebze İlçe yöneticileri, AK Parti Gebze Kadın Kolları Başkanı Vasfiye Aydın ve yönetimi, AK Parti Dilovası eski İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, AK Parti Gebze ve Dilovası Belediye Meclis üyeleri ve adayları, Gebze Esnaf ve İşadamları Derneği Başkanı Nurullah Sular ve vatandaşlar katıldı.
 
GEBZE’DE HİZMETE GİRDİ
 
10 Yıldır Kartal ve Dilovası’nda hizmet veren Miss Sude Kuaför ve Gelinlik Mağaza sahipleri Nesim ve Nurgül Kocaağa tarafından Gebze’de, bölgenin en büyük 7 katlı ve 700 metrekare alanda hizmete sundukları Miss Sude Kuaför, Gelinlik, Abiye, Lazer Epilasyon, Bindallı elbise satışı hizmetleri verecek Alanında uzman kadrosuyla hizmet verecek olan Miss Sude Kuaför ve Gelinlik Mağazası açılışa özel yaklaşık bir ay boyunca çok cazip indirimler de sunuyor.