14 Mayıs Genel Seçimlerinde  MHP Dilovası’nda, Teşkilat Başkanlığı görevinde bulunan Gencay Söğütçü bugün gerçekleşen MHP Dilovası ilçe Teşkilatı’nın kongresi sonrası zehir zemberek açıklamada bulundu.

Söğütçü açıklamasında MHP Dilovası İlçe Kongresinde başkanlığı bırakan Ayhan Akay’ın ailesinden 10 kişinin il delegesi olmasını çok sert bir dille tepki gösterdi.  “Bu bir FETÖ operasyonu olsa anca böyle olurdu. Kırk yıldır bu davaya emek verenler gözden çıkartılmış ve Ayhan Akay’ın yedi sülalesi listede yer bulmuş” ifadelerinde bulunan Gencay Söğütcü “Değerli dava arkadaşlarım; davamızın çeşitli kademelerinde görev almış bir kardeşimiz olarak sizlerle sesleniyorum. Davaya küsülmez! Ama Dilovası’nda görülen tablo ihanet gibi. Bu bir FETÖ operasyonu olsa anca böyle olurdu. Kırk yıldır bu davaya emek verenler gözden çıkartılmış ve Ayhan Akay’ın yedi sülalesi listede yer bulmuş.

“ARTIK YETER DEMENİN VAKTİ GELMİŞTİR”

Biz bu ilçede belediye başkanlığı kazanmış bir partiyiz. İlçe başkanı ataması gerçekleşirken dava büyüklerimiz ile istişarede bulunulmuyorsa ve üzerine ne olduğu belli olmayan isimler delege yazılıyorsa artık yeter demenin vakti gelmiştir.

“….DİLOVASI’NDA DOĞU KÖKENLİ ÜLKÜCÜLERE OPERASYONUDUR”

İl başkanı ve ekibi kime hizmet için o koltuklarda oturduklarının farkına varması gerekiyor. MHP'nin Dilovası siyaset platformunda ulaştığı itibar ve seviyeye büyük bedeller ödeyenlerin emekleri göz ardı ederek ödüllendirilemez. MHP Kocaeli İl başkanı ve ekibi rakiplerini bir takım ayak oyunları ile dışarı atarak MHP’nin dengesini bozar. Kısacası Dilovası’nda yaşanan süreç aslında Karadeniz lobisinin Dilovası’nda doğu kökenli ülkücülere operasyonudur. Bu süreçte yaşanan tüm hadiselere rağmen mücadele edeceğiz. Allahaısmarladık” dedi.

MHP DİLOVASI İLÇE YÖNETİM KURULU:

Erdem Sıtar (ilçe başkanı), Şükrü Dilmaç, Yakup Buruş, Samet Şahin, Asaf Karataş, Muhittin Özdemir, Ferhat Güzel, Şeref Kurt, Mehmet Zengin, Hasan Köse, Ahmet Ercan, Arife Topçu, Hamza Yıldız, Ümmet Akıncı, Ömer Kahraman, Ersan Çömez, Ahmet Ercan, Fatih Şimşek, Cengiz Korkmaz

MHP DİLOVASI İL DELEGELERİ:

Erdem Sıtar, Ayhan Akay, İlhan Akay, Samet Akay, Yunus Emre Akay, Oğulcan Akay, Enes Akay, Eda Akay, Özlem Akay, Beyza Akay, Furkan Akay, Şükrü Dilmaç, Tuncay Kalay