İzmit Kapanönü’nde değerli İzmitliler ile sohbet ettiğini söyleyen Gergerlioğlu, “İzmit halkımız ile sık sık bir araya geliyoruz, bir araya gelmeye de devam edeceğiz tüm İzmitlilere çağrım, sorunlarınızı devlet kurumlarında yaşadığınız mağduriyetleri bize iletin elimizden gelen her gayret ile ayrım yapmaksızın sorunlarınıza çözüm bulmaya çalışacağız. Tüm Kocaeli halkının sorunlarıyla ilgilenip sonuç alacak çözümler üretme istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Dilovası’nda genç yaşta ölümler dikkat çekiyor

Dilovası’nda bir takım etkinliklere katılan Gergerlioğlu, “Dilovası Sivil Toplum Platformu'nun düzenlediği Gazze mitingine katıldık. Filistin’deki vahşeti, Siyonist İsrail’in katliamlarını kınadık. Aynı zamanda Dilovası’nda sivil toplum dernekleri ve halkımız ile bir araya geldik. Dilovası’ndaki sorunları bize anlattılar bunları gündeme getireceğiz. Dilovası'nda Dilovası Genç Fenerbahçeliler ile buluştuk, bize sevgi ve selamlarını ilettiler, bilahare onları dernekte de ziyaret edeceğiz. Çeşitli vatandaşlarımızın mevlitlerine katıldık. Merhum Mustafa Al’ın mevlidine katıldık. Mehmet Nuri Karataş'a taziye ziyaretlerimizde bulunduk. Kocaeli Dilovası'nda Mimar Sinan Mahallesi’nde yol sorunu var onu da gündem ettik ayrıntılı bir şekilde gündem etmeye devam edeceğiz. Vatandaşlarımız bu yol meselesinde mağdur ediliyor! Hüseyin Dursun’a taziye ziyareti yaptık. Oğlu Erol Dursun’u kaybetmiş, genç yaşta. Dilovası’nda genç yaşta ölümler dikkat çekiyor, Dilovası kirli havası dolayısıyla kanser, KOAH ve ani ölümler ile dikkat çekiyor bunu yıllardır söylüyoruz ama yetkililerin umurunda değil. Dilovası’nda yaşayan kardeşlerimizin yanındayız ve tüm bu vakaları takip ediyoruz edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Çayırova Devlet Hastanesi Ne Zaman Açılacak?


Çayırova Devlet Hastanesi inşaatı karga yuvası olmuş

Çayırova Devlet Hastanesi inşaat alanının fotoğraflarını gösteren Gergerlioğlu, Çayırova Devlet Hastanesi’nin durumu bu, biz gittik güya yıllardır Çayırova’da Devlet Hastanesi yapılıyor, ihale birisine veriliyor o oradan bir rant elde ediyor sonra “Ben yapamadım.” diye çıkıp gidiyor, bir başka firmaya veriliyor. O sonra doğru düzgün iş yapmıyor ve en az 130 bin kişi nüfusu olan Çayırova’nın Çayırovalıların sağlık hakları ihlal ediliyor. Koca ilçede bir hastane yok olacak iş değil. Büyük bir beceriksizlik yağma ve talan var. Sonuç olarak da hastane inşaatı yerinde kocaman bir çukur göletler oluşmuş kargalar yuva yapmış dehşet verici bir yağma ve talan görüntüsü var.” ifadelerini kullandı.

Çayırova halkının otogar sorunu çözülmeli


Çayırova’da otogarın olmadığını aktaran Gergerlioğlu, “Çayrovalılar şehir dışına gidecekleri zaman otobüse binmek için Gebze de bulunan otogara gitmek zorunda kalıyorlar. Şehir dışından gelen vatandaşlar ellerinde valizlerle Çayırovaya gitmek için uğraşıyorlar. Taksiye binmek isteseler mesafe uzak olduğu için vatandaşlar onu da tercih edemiyorlar. Otogar için uygun olan bir yeri Çayırova İlçe Yönetimimizden Şah İsmail Tohumcu arkadaşımız gösterdi onu da gündem ettik. Yolcu indirip bindirme konusunda uygun bir nokta. Yetkililere birkez de buradan çağrı yapıyoruz. Çayırova halkının otogar sorununa çözüm bulun!” dedi.

Derhal çare bulunmalı

Gebze ışıklar kavşağında çok kaza yaşandığını vurgulayan Gergerlioğlu, “Gebze ışıklar kavşağı adı üstünde ışıklar ama ortada ışıklar yok! Öyle ilginç bir durum ve bol bol kazalar oluyor. Buraya bir an evvel ışıklar yapılması gerekiyor. Burada geçtiğimiz günlerde 1 saat arayla iki kaza yaşandı. İlk kazada 11 ikinci kazada ise 4 kişi yaralandı burada. Göz göre göre bu kazalara niye sesiz kalınıyor. Bu kavşak derhal gözden geçirilmeli, kazaları minimuma indirecek önlemler alınmalıdır.