Kimsesizlerin kimi olmak için Kocaeli Valiliği koordinasyonunda gerçekleştirilen ziyaretlerle gönüllere dokunulmaya, hanelere misafir olunmaya devam ediliyor. Devletin şefkatine ihtiyaç duyan ve gönlü alınmayan tek bir kişi kalmayıncaya dek yapılan ziyaretlerle gönül köprüleri kuruluyor, ailelerin ihtiyaç durumları yerinde inceleniyor.

HANELERE MİSAFİR OLUNUYOR
Gönülden Gönüle projesi kapsamında önceki gün Dilovası’nda 1 şehit ailesi ve yaşlı, engelli, ihtiyaç sahibi 9 aileyi hanelerinde ziyaret eden Vali Yardımcısı Ertuğ Şevket Aksoy, ailelerin ihtiyaç, sıkıntı ve taleplerini dinleyip, incelemelerde bulunarak gereken ne varsa yapılacağını belirtti.

ÇOCUKLARA HEDİYELER VERDİ
Gerçekleştirilen ziyaretler esnasında rastladığı vatandaşlarla hasbihal eden, hal ve hatırlarını soran Vali Yardımcısı Aksoy, çocuklara da hediyeler vererek sevinçlerine ortak oldu. Şehidimiz Nihat Karadaş’ın yakınlarının evine misafir olan Ertuğ Şevket Aksoy, şehidimizin emanetleriyle yakından ilgilenerek hal ve hatırlarını sordu.


AİLELER MEMNUN KALIYOR
Vali Yardımcısı Aksoy, “Vatan, bayrak ve kutsal değerler uğruna bir an bile düşünmeden şehadete yürüyen yiğitlerimizin emanetleri için ne yapsak azdır” diyerek şehidimizin ailesiyle bir süre hasbihal etti, onlarla hemhal olarak hayır dualarını aldı. Şehit yakınları da, “Hatırlanmak çok güzel. Her zaman yanımızda olan sayın valimize ve devlet büyüklerimize teşekkür ediyoruz” diyerek Vali Seddar Yavuz’a selamlarını ilettiler.