Kartepe Green Park Otel’in sahibi Adil Üstündağ ile ilgili flaş bir gündem var. Twitter’a personellere küfürlü konuştuğu videosu düşen Adil Üstündağ ile ilgili turizmajansi.com’da şu haber yer aldı:


“Personelle toplantı yapan Üstündağ bir anda sinirlenerek ağza alınmayacak sözler ediyor. 20-25 kişilik kadınlı erkekli personelin yer aldığı toplantıda Adil Üstündağ, “Ne kadar i... adamlarsınız, az kaldı o.... ç... diyeceğim size. Bakın eğer haksızlık yapıyorsam benim o... ç...., haksızlık yapıyorsam benim i...” ifadelerini kullanıyor.

SAHTE SENET ŞİKAYETİ
Öte yandan Green Park otelleri eski yöneticisi Adil Üstündağ hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu. Şikayet dilekçesinde Pendik’te Greenpark otel isimli iş yerinde genel müdür yardımcısı olarak çalıştığını belirten S.N.A otelin sahibi Adil Üstündağ'ın kendisine boş senet imzalatmaya çalıştığını kendisinin de bunu kabul etmeyince işten ayrıldığını söyledi.



DAVA AÇTI
İşçi alacakları için otel aleyhine iş mahkemesine dava açtığını belirten S.N.A dilekçesinde şu ifadelere yer verdi: " Bu dava sırasında adıma düzenlenmiş 460.000.00 TL tutarlı senedin varlığından haberdar olunca savcılığına gelerek Adil Üstündağ aleyhinde suç duyurusunda bulundum, bu soruşturma savcılığınızın 2021/5485 sırasında kayıtlı olarak devam etmektedir. İki gün önce tarafıma Denizbank Çekmeköy Şubesi tarafından, şikayet dilekçemde ayrıntıları yazılı 6 adet toplam 1.330.000.00 TL bedelli senet protestoları tebliğ edildi. Bu 6 senedi incelediğimde senet lehtarlarının daha önce çalıştığım Greenpark otelinin yönetim kurulu üyesi Atilla Üstündağ olduğunu, senetlerdeki imza ve yazıların tarafıma ait olmadığını gördüm.

ŞİKAYET DİLEKÇESİ
Toplam 6 adet senetteki yazı ve imzalar tarafıma ait değildir. Bu senetleri bilgim ve rızam dışında eski iş verenim Adil Üstündağ, Atilla Üstündağ ve otelin şikayet dilekçemde açık kimlikleri yazılı yönetim kurulu üyeleri tarafından düzenlendiğini ve piyasaya sürüldüğünü düşünüyorum. Ayrıca Hukuk Mahkemesine gideceğim ancak bilgim ve rızam dışında adıma senet düzenleyerek piyasaya süren eski iş yerim Greenpark Otelin şikayet dilekçemde açık kimlik bilgileri yazılı 12 çalışanından şikayetçiyim, iletişim tespitine açık rızam vardır, imza örneklerim Denizbank Çekmeköy Şubesi, Garanti Bankası Çekmeköy ve Taksim şubelerinden alınabilir."

Suç duyurusunu değerlendiren Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Adil Üstündağ'ın ifadesinin alınmasına karar verdi.