Gebze Ticaret Odası tarafından geliştirilen, Hamle Bilişim A.Ş. ortaklığında gerçekleşecek olan “Dijital Dönüşüm Programı”nda; proje direktörü, dijital dönüşüm hızlandırıcıları ve akademisyenden oluşan ekip ile firmalar kendi tesislerinde teorik ve uygulamalı olarak dijital dönüşüm oryantasyon eğitimleri alacak, firmada dijital olgunluk seviyesi saha çalışmasının yapılması sağlanacak ve işletmeler dijital teknolojilerin endüstriyel uygulamalarına dair bilgilenecek.

Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler; “Dijital altyapıların günümüzdeki ve olası gelecek krizlerin etkilerini azaltacak şekilde güçlendirilmesinin büyük önem taşıdığı düşüncesiyle, bilgi ve iletişim teknolojilerinin internet yoluyla oluşturduğu, fiziki sınırların olmadığı, yeni ekonomik ve ticari hayata üyelerimizi hazırlamak için projemizi gerçekleştiriyoruz. Üyelerimizi iş modellerimizin değiştiği bu sürece adapte edecek Dijital Dönüşüm Programı’nın iş dünyamıza hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

Gebze Ticaret Odası üyelerinin faydalanacağı uygulamada yer alacak firmanın minimum bir sene önce kurulmuş olması ve beşten fazla istihdama sahip olması yeterli.