Gebze Kent Konseyi Başkanı Gültekin Şenel, Yeni yıl nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.
''Sevgili Gebze'li Hemşerilerim.
Başta bazı komşu ülkelerimiz olmak üzere dünyanın birçok ülkesi 2014 yılını ekonomik kriz, işsizlik, iç çatışma, Savaş ve yoksulluk gibi sorunlarla geçirirken, Ülkemizde de Acı veren Maden faciası haberleri 2014 yılına  damgasını vurmuş, Millet olarak hepimizi en derinden yaralamıştır. 
Yine Komşu Ülkelerde bitmek bilmeyen savaşlar Büyük Millet olma sorumluluğunu her daim üzerine görev adleden Milletimiz, Mazluma sahip çıkmış, Başta Suriye'li mülteciler olmak üzere, Irak Türkmenleri ve bölge halklarına sahip çıkılmış, acılarına merhem olmaya çalıştığımız bir yıl olmuştur.
2014 Yerel yönetimler ve İlk kez yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile de hafızalarda yeni bir iz bırakan yıl olma özelliğini tarihe kaydetmiştir.
2014 yılı  Ülkemizde bir çok önemli projelerin başlamasına ve bu projelerden bir tanesi olan Körfez Geçiş Köprüsünün şehrimizde kuruluyor olması, kentin lojistik değerini artırdığı gibi, sahil bandımıza yeni bir görsel güzellik kazandıracak olması hayalinin devam ettiği bir yıl olmuştur.
Gebze'miz için önem arz eden Bilişim Vadisi projesinin sağlıklı yürümesi, yatırımcılarının dahi belirmeye başlaması, buna paralel olarak da GYTE nin yapısal değişiklikle Gebze Teknik Üniversiteye dönüştürülmesi bölgemizde güzel beklentileri de birlikte getirmiştir.
Sanayi Kenti bölgemizin en önemli sorunlarından olan trafik konusunun rahatlatacak olan TEM OSB çıkışının onaylanması, Eski İstanbul yolunun duble yol olarak 2015 yılı programına alınması 2014 yılının sevindirici haberleri olmuştur.
2015 yılında gerek yetkililerden gerekse Gebze'li hemşerilerimizden hasletten beklentimiz,  Şehrimizden geçen Hızlı Trenin her sefer Gebze istasyonunda durması noktasında gündeme getirdiğimiz haklı talebimize, Sanayi Kentine yakışır bir Fuar Alanının Gebze'mize kazandırılmasına, Gebze'nin İl olması konusunda kentlilik bilincinin artırılmasına destek vermeleridir.
Ümit ve temenni ediyorum ki 2015yılı Gebze'li hemşerilerimizin sağ duyulu, dedi kodu ve fitneden uzak bilgi kirliliklerine kulak asmadan, kentlilik bilinci ve sorumluluğu ile Gebze'mizde yapılan tüm güzel işlere destek vererek, Yaşanılabilir bir Gebze için mücadele eden Kurum Kuruluş ve STK larını sahiplenip, bir bütün olduğumuzu ve aynı şehri paylaştığımız olgusu ile hizmet üretmede yarış yapılacağı bir yıl olur.  
 
Bu duygu ve düşünceler ile 2015 yılının Sosyal ve Ekonomik manada büyüyen bir Gebze, Milli ve manevi değerlerine sahip bir Türkiye, Toplumsal barış ve kardeşliğinin hüküm süreceği bir Dünya olması temennisi ile şahsım ve temsil etmiş olduğum Gebze Kent Konseyi Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarım adına Yeni yılınızı kutluyor, esenlikler diliyorum.
Saygılarımla
Gültekin ŞENEL''