Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın geçtiğimiz gün Dilovası’nda faaliyetlerini sürdüren Ağrılılar Dernek Başkanı Şerif Bozkurt, Ardahanlılar Dernek Başkanı Suat Atbaş, Giresunlular Dernek Başkanı Süleyman Ak, Bingöllüler Dernek Başkanı Ercan Güneş'i AK Parti Dilovası İlçe Yönetmiyle ziyaret gerçekleştirdi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Dilovası'nda STK temsilcilerinin öneri ve taleplerini dinlediği ziyaret sonrası Dilovası Gümüşhaneliler Derneğinden tepki geldi.

Dilovası Gümüşhaneliler Derneği Başkanı Niyazi Coşar'ın gazetemize yaptığı açıklamada ''Kapı komşusu olduğumuz derneklere ziyaret gerçekleşiyor ama Gümüşhanelilere uğranmıyor. Bu ziyaretler sonrası üzüldük. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'a bir tepkimiz yok ama Dilovası Meclis üyemiz olan Gümüşhaneli Hicabi Türker ile yine Gümüşhaneli olan AK Parti Dilovası İlçe Yöneticisi Fazıl Korkmaz'ın olduğu programda Gümüşhanelilere de ziyaret gerçekleşmeliydi. Seçim zamanı kapımız çalınıyor ama seçim sonrası kapımızı çalan yok. Özellikle geçtiğimiz seçimde Gümüşhanelilerin yüzde doksanı Cumhur ittifakına oy verdiği halde'' diyerek tepki gösterdi.

Konu hakkında gazetemize açıklamada bulunan AK Parti Dilovası İlçe Yöneticisi Fazıl Korkmaz ise yapılan açıklamaya karşılık ''Ayrıca Gümüşhaneliler Derneğinde başkanlık yapmış biri olarak şunu söyleyebilirim. Partimizin bütün STK'lara aynı seviyededir. Önümüzdeki günlerde Dilovası Gümüşhaneliler Derneğinede ziyaretlerimiz olacaktır'' dedi.