Dilovası üzerine sosyal medya hesabında canlı yayınlar çeken  2009 yılında Ak Parti’den Dilovası İl Genel Meclis üyesi seçilen ancak daha sonra partisinde istifa eden Şehit Gazi Aileleri Dernek Başkanı Hacı Kocabay'ın dün gerçekleştirdiği programa İYİ Parti Dilovası İlçe Başkanı Emin Yılmaz'ı konuk aldı.

O KOLTUK ONLARADA TESİS EDİLECEK Mİ?

MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı'nın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle ziyaret ettiği Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cemal Kaplan'ın makam koltuğuna oturmasını eleştiren Hacı Kocabay; İYİ Parti, CHP ve HDP'nin milletvekilleri gitse o koltuk onlarada tesis edilecek mi? sorusunu yönelttiği yayında Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir'e yüklendiler.

KOCABAY VE YILMAZ DİLOVASI'NDA GÜNDEM BELİRLEDİ!

Ulusal basında Hamza Şayir kendisine nasıl yer buluyor? A Haber, NTV ve TRT ile Şayir'in ilişkisi ne? Hamza Şayir'in kullandığı makam aracı, Dilovası Belediyesine ne kadar fatura ediliyor? Dilbel Organizasyon Anonim Şirketi'nde neler oluyor? Dilovası'nda Şehit İlimdar Atasoy Parkı'nın akibeti nedir ve OSB'ye kim veriyor? Dilovası Belediyesine, sucuk ekmek ne kadar fatura edildi? Dilovası'na dikilecek yeni tanklara Hamza Şayir ne diyecek? soruları ile Dilovası'nda gündem belirlediler.

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir kendisine yöneltilen bu sorulara cevap verecek mi? ilerleyen günlerde göreceğiz..

İşte o anlar;

1. BÖLÜM

2. BÖLÜM
 

 

''EY HAMZA ŞAYİR''

Ey Hamza Şayir, yaptığın bu şovları A Haber'e, TRT Haber'e ve NTV'ye kimler sayesinde ve kaç liralık rakamlar ile yayınlanmasını sağladın? sorusu ile irdelenen konularda AK Parti’li Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir'in, kendisinden önce görev yapan AK Parti’li Başkan Ali Toltar’ın makam aracını satarak elde edilen gelirin Dilovası'nda ikamet eden öğrencilere kırtasiye ürünlerinin harcamasını da mercek altına aldıkları konuşmada şu konulara dokundular;


BÜNYAMİN ÇİFTÇİ, A HABER'E HAMZA ŞAYİR GİBİ NEDEN ÇIKMIYOR?

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir'in ulusal basında kendisine nasıl yer bulduğunu tartıştıkları canlı yayında Şehit Gazi Aileleri Dernek Başkanı Hacı Kocabay ile İYİ Parti Dilovası İlçe Başkanı Emin Yılmaz, Dilovası'nda gündem belirlediler.Çayıorova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi A Haber'e, Neden Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir gibi çıkmadı? sorusunun tartışıldığı konuşmada İYİ Parti Dilovası Belediye Başkanı Emin Yılmaz, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir'in şu an kullandığı makam aracının sorgulandığı programda, Dilovası'nda dağıtılan tabletlerin ve geçtiğimiz günlerde kar yağış nedeniyle yolda kalan tır ve kamyonculara dağıttığı sucuk ekmek ve çorba dağıtımı ile Hamza Şayir'in A Haber'de yer aldığını belirten İYİ Parti Dilovası İlçe Başkanı Emin Yılmaz, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi'nin, Çayırova Belediyesi sosyal tesislerinde kendi imkanlar ile ürettikleri ürünleri dağıtmasına rağmen A Haber'de yer almadığını belirtti.

Ulusal basında Hamza Şayir kendisine nasıl yer buluyor?

A Haber, NTV ve TRT ile Şayir'in ilişkisi ne?

Hamza Şayir'in kullandığı makam aracı, Dilovası Belediyesine ne kadar fatura ediliyor?

Dilbel Organizasyon Anonim Şirketi'nde neler oluyor?

Dilovası'nda Şehit İlimdar Atasoy Parkı'nın akibeti nedir ve OSB'ye kim veriyor?

Dilovası Belediyesine, sucuk ekmek ne kadar fatura edildi?

Dilovası'na dikilecek yeni tanklara Hamza Şayir ne diyecek?