Kocaeli'nin en yüksek oyu ile seçilen Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi bir önceki dönemde yaşanan usulsüz ihalelerin üzerine gitmektende kaçınmaması kamuoyu tarafından takdir ile karşılanıyor.

Çiftçi'nin bu hareketi muhalefet ve iktidar partisi tarafından olumlu izlenim sergilerken, Çayırova CHP Meclis Üyesi Halis Koç’un iddiaları ise siyaset kulislerinde, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi'yi eleştirecek konu bulamadığından bir önceki dönem ile yüklenmeyi tercih ettikleri şeklinde konuşuluyor..

KOÇ'UN ÇIKIŞLARI, ÇİFTÇİ'Yİ GÜÇLENDİRİYOR

Muhalefet partisinin temsilcilerinin başkan Çiftçi'ye, Demirci dönemi ile yüklenmesi akıllarda Çayırova Belediyesinde Çiftçi döneminde hiçbir sorun yok mesajı vermeye başladı. 

CHP meclis üyesi Halis Koç’un, 31 Mart seçimlerinden günümüze defalarca çürütülen iddiaları, yeniymiş gibi her mecliste gündeme getirmesi, meclisi adeta kilitlenmesine neden oluyor. Koç, ana muhalefet partisi CHP’nin yapıcı eleştiri ve yol gösterici muhalefet yapmak yerine eksik bilgiler ile bir önceki dönem belediye başkanı olan Şevki Demirci dönemi ile algı yaratmaya mı çalışıyor? sorusu ile Koç'un bu çıkışları aslında Çiftçi'yi güçlendiriyor şeklinde yorumlanıyor.