UlaşımPark'ın 15 araç, Dilovası Kooperatifinin ise 36 araç ile toplamda 51 araçlık bir ortak katılım ile Dilovası halkına hizmet vereceklerini geçtimiz günlerde UlaşımPark A.Ş. ile S.S. 195 No’lu Dilovası Kooperatifi arasında ortak havuz anlaşması imzalandı.

Ortak havuz anlaşması UlaşımPark’a ait 310, 315, 320, 325, 500 No’lu hatlarla Dilovası Kooperatifine ait 301, 302, 303, 304, 306 numaralı hatlar arasında sağlanan anlaşma gereği ortak çalışma sistemi geçerli oldu.

UlaşımPark'ın Dilovasında ikamet eden vatandaşlara daha konforlu, güvenli ve sürdürülebilir bir ulaşım gerçekleştirmesi için yaptığı bu anlaşma sonrası Dilovası'nda bir gelişme yaşandı. 

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’e muhalefeti ile Dilovası’nda rahat vermeyen Saadet Partili Meclis Üyesi Turan Tekgül aynı zamanda UlaşımPark ile anlaşma sağlayan S.S. 195 No’lu Dilovası Kooperatif Başkanı.

HAMZA ŞAYİR ÖZEL HALK OTOBÜSLERİ ÜZERİNDEN TURAN TEKGÜL'E GÖZDAĞI MI VERİYOR?

Dilovası Belediyesinin 2021 yılı hesaplarını denetleyecek Denetleme Komisyonu'nda da yer alan Turan Tekgül'ün Kooperatifine ait 302 nolu aracın önünde poz veren Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ''Son günlerde artan özel halk otobüsü şikayetleri üzerine zabıta ekiplerimiz denetleme çalışmalarını artırdılar. Bugün ben de bizzat vatandaşlarımızı dinleme fırsatı buldum. Otobüs şikayetleri yaşamanız durumunda 153'ü ve zabıta birimimizi arayabilirsiniz'' paylaşımında bulundu.

Konu hakkında muhalefet partililerin gazetemiz 41havadis.com'a verdikleri açıklamada, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir'in, siyasi rakiplerini korkutmaya çalıştığını savundular. UKOME'nin denetlemekle yetkili olduğu yerde Hamza Şayir'in fotoğraf verdiği otobüsün 195 No’lu Dilovası Kooperatif Başkanı Turan Tekgül'e ait olmasının da buna bir işaret olduğunu, ifade ettiler.