Yazılmayanları, yazmak ile ünlenen gazetemiz 41havadis.com, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir'in, itiraz etmeyeceğini taahhüt ederek Polisan'a teslim ettiğini alanı 06 Nisan 2022 Çarşamba günü yayınlamıştık.

Haberimiz sonrası attığı belgedeki imzaya günah keçisi arayan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Dilovası Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünün de içerisinde bulunduğu ilçede nadir kalan yeşil alanlardan Şehit İlimdar Atasoy Parkı'nın belgesini kimler 41havadis.com'a yolluyor diye araştırmaya girdiği öğrenildi.

Bilindiği üzerine Hamza Şayir yine gazetemiz 41havadis.com'a 17 Ocak 2022 tarihinde verdiği açıklamada bahsi geçen alanın sanayicilere Dilovası kurucu Belediye Başkanı Ercan Dalkılıç'ın verdiğini ileri sürmüştü.

Dilovası'nda kamuoyunun baskısını üstünde atmak için Dilovası kurucu Belediye Başkanı Ercan Dalkılıç dönemini suçlayan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, meğer Polisan'a itiraz etmeyeceklerini taahhüt ederek Polisan'nın istediği alanı imzalayarak onaylamış. Gazetemiz 41havadis.com'un edindiği bilgi ve belgelere göre; Polisan'nın istediği alanlar için Dilovası Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü ''konut yerleşkesine komşu olmasından dolayı söz konusu imar plan değişikliğine'' ilişkin Dilovası Belediyesinde görüş istediği öğrenildi. Konu hakkında Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ise imzaladığı belge ile ''Bölgede yeşil alan kaybına neden olmadığından kurumumuzca uygun görülmüş ve itiraz edilmeyecektir'' ifadelerinde bulunduğu görüldü.

Şayir'in itiraz dahi etmeyeceğini belirttiği ve onayladığı belge ile Dilovası'nda son kalan yeşil alanlarda böylece sanayinin eline teslim edilmiş oldu..

İşte o alanın belgesi;

 

 

 

 

Bu video Başkan Hamza Şayir'in canını çok sıkacak!

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir'in gafları ile sık sık gündem olması sonrası sosyal medya hesabında "Artık bende TikTok'dayım" sözleri Dilovası'nda büyük heyecan uyandırdı..

Başkan Şayir'in TikTok'da doğaçlama içerikler üreterek çok beğenileceği tahmin edilirken bütün havasını Saadet Partisi Dilovası Gençlik Kolları Başkanı Ozan Yasin bozdu. Yasin'in paylaştığı o video ile Şayir'in canını oldukça sıkacağa benziyor..

İşte Saadet Partisi Dilovası Gençlik Kolları Başkanı Ozan Yasin'in Dilovası Belediyesinin sınıfta kaldığını gösteren o video;