AK Parti'nin İlçe belediye başkan adaylarının açıklağı tanıtım programı sonrası AK Parti Dilovası İlçe teşilatı, Belediye Başkan adayı Ramazan Ömeroğlu'na karşılama programı düzenledi.

Düzenlenen programda söz alan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, yerine aday gösterilen Ramazan Ömeroğlu'na öğütte bulunurken Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman'a manidar bir göndermede bulunarak 2028'de gidici olduğunu belirtti. 

Selamla konuşması sonrası Hamza Şayir ''Biz yola çıkarken üçlü olsun güçlü olsun dedik. Rabbime hamd olsun. Birşeye başlayıp bitirememek var. Elhamdüllah anlımın akıyla bitirdim. Sizlere birşeyler bırakabildiysek ne mutlu bize. Ramazan kardeşim değerli dostum ile zamanında ticarette yaptım. Ona kefilim. Onunda daha güzel işler yapacağına zerre kadar şüphem yok. Sizinde şüphenz olmasın.

ŞAYİR ''RAMAZAN'DA EVLERİ ÇALIN''

Lakin bir dostu olarak şunu söylüyorum her Ramazan'da evleri çalın. İnsalar sizi bekleyecek. Her beşinci sınıfa giden kardeşlerim o masalarda tabletleri görmek isteyecek. Her üniversiteye giden kardeşlerim bursların yatırılmasını bekleyecek. Bunların hepsini yapıyoruz çünkü. Seninde aynı şekilde unutmayacağını biliyorum'' ifadelerinde bulundu.

''BELKİ BİZ YER DEĞİŞTİRECEĞİZ''

Başkan Şayir, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım'ın kolduğunda oturup  oturmayacağının belli olmadığını vurguladığı konuşmasında ''Bakın sıralama geliyor. Yarın İlhan başkanın olup olmayacağı belli değil. 2028'de şuan çok kıymetli vekilim var. Onuda göremeyeceğiz. Çünkü üç dönem kuralı var. Kendisine bir alkış alalım hizmetlerinden dolayı. Belki biz yer değiştireceğiz belli mi olur? Değil mi? İstermiyiz'' ifadelerinde bulundu.