Saadet Partisi Gebze ilçe teşkilatı tarafından gerçekleştirilen basın toplantısında konuşan SP Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili adayı Hasan Bitmez, “En büyük yolsuzluk devlet ihalelerinde yapılıyor" dedi

 
SP Gebze ilçe binasında bu sabah gerçekleştirilen basın toplantısına SP Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili adayı Hasan Bitmez, SP Kocaeli Milletvekili adayı İbrahim Bıyıklı, SP İl Müfettişi Nurettin Çelik, SP Gebze Karargâh Başkanı Necati Korkmaz ve ilçe yöneticileri katıldı.
 
BARAJ SORUNUMUZ YOK
Toplantıda ilk olarak SP İl Müfettişi Nurettin Çelik bir konuşma yaparak, “7 Haziran seçimleri ile ilgili olarak yaptığımız faaliyetlere hep birlikte başladık. Vekillerle arazide olup çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu seçimler ülkenin geleceği açısında önemli. 11 vekilin tümüne talibiz.” SP Kocaeli Milletvekili adayı İbrahim Bıyıklı da yaptığı konuşmada, “Kocaeli’nin her yerinde çalışacağız. Köşe yazılarında dikkatimi çekiyor. En son şu ibare oluyor AKP’den en büyük oyu alacak yazılıyor. Biz herkesin oyuna talibiz. Seçmenin yüzde 22 son gün karar veriyor. Saadet Partisi’nin ittifak yaptığı için baraj sorunu kalkmıştır" şeklinde konuştu.
 
İŞSİZLİK BÜYÜK SORUN
Toplantıda son olarak SP Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili adayı Hasan Bitmez bir konuşma yaparak şunları söyledi, “Bu seçimler büyük bir önem teşkil ediyor. Bu seçimler öncesinde 7 Nisan’da SP ve BBP seçimlerde işbirliği kararı aldık. Bu ittifak bir heyecan ve umut ışığı oluştu. Ülkemiz 13 yıldır iyi yönetilmiyor. İktidar iyi yönetmediği gibi beceriksiz bir muhalefet ortaya koymasından dolayı iktidar her seçimde kazanmıştır. İşsizlik oranı artmaktadır. Bugün itibariyle yüzde 12. İşsizliğin çözülmesiyle ilgili olarak hiçbir tedbir de alınmamıştır" dedi.
 
VAATLERİ YAPAN PARTİYİZ
Konuşmasına devam eden Bitmez, "Bu hükümetten önce ülkenin toplam borcu 230 milyar dolar iken bugün 650 milyar dolar olmuştur. IMF’ye olan borç sıfırlandı ancak diğer borçlar artarak devam ediyor. Her yıl 50 milyar faiz ödüyoruz. Ekonomik alanda iyi yönetilmiyor. Alternatif olan tek parti Saadet Partisidir. Bu kötü gidişata dur demek için elimizden gelen gayreti ortaya koyacağız. Seçim kampanyası gereği siyasi partilerde ekonomi vaatler başladı. Parti olarak bu vaatleri geçmişte yapan bir siyasi partiyiz. Ülkenin yanlış gidişatını düzelteceğiz. yolsuzluklarla mücadele edeceğiz. En büyük yolsuzluk devlet ihalelerinde yapılıyor. Yoksullukla mücadele edeceğiz" ifadelerini kullandı.