MHP Çayırova İlçe Başkanlığı’na gelen Hasan Zengin, Çayırova Belediyesi meclis üyeliği için aday adaylığı başvurusunu yaptı. Bölgenin sevilen isimlerinden Hasan Zengin dosyasını MHP Çayırova İlçe Başkanı İsmail Akkuş’a teslim etti.

Zengin'in başvuru sonrası sosyal medya hesabında açıklamada bulunan MHP Çayırova İlçe Başkanı İsmail Akkuş ''Geçmiş Dönem Çayırova Ülkü Ocak Başkanı Kıymetli Kardeşim Hasan Zengin 2024 Yerel Seçimleri için Meclis Üyesi Aday Adaylığı Başvurusunu İlçe Teşkilatımıza yapmıştır. Çıkmış olduğu yolda başarılar diliyorum'' ifadelerinde bulundu.

HASAN ZENGİN KİMDİR?

Aslem Erzurum'lu olan Hasan Zengin, 1987 Çayırova'da dünyaya geldi. İlk ve ortaokulu Çayırova'da, liseyi Gebze'de tamamladım. Çocuk yaşlarında Milliyetçi Hareket partisi ve ülkücü davası ile tanışan Hasan Zengin, 2008 yılında Çayırova Ülkü Ocaklarında eğitim masası başkanı oldu. 2009 yılında Çayırova Ülkü ocakları başkan vekili, 2011 yılında Çayırova Ülkü ocakları ilçe başkanlığı görevine getirildi. 2014 yılında Milliyetçi Hareket partisi Kocaeli il delegesi ve halen devam etmekte olan Milliyetçi Hareket partisi Çayırova ilçe delegesidir.