CHP PM Üyesi Kocaeli Milletvekili Haydar Akar’ın küçük kızı Ece Akar, stajını başarıyla tamamlayıp önceki gün gerçekleşen yemin töreniyle ruhsatnamesini alıp mesleğe ilk adımı attı.

1993 Kocaeli doğumlu olan Ece Akar, 2018 yılında Bahçeşehir Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu. Gönenli&Partners Hukuk Bürosunda stajını tamamlayan Ece Akar önceki gün İstanbul Barosu Konferans Salonunda gerçekleşen yemin töreninde ruhsatnamesini birlikte çalıştığı avukat arkadaşı Av. Damla Durak’ın elinden alarak mesleğe ilk adımı attı. Genç avukat Ece Akar, İstanbul da kendi hukuk bürosunu açacak.

Önceki gün İstanbul Barosu Konferans Salonunda gerçekleşen yemin töreninde stajını başarıyla tamamlayarak yemin edip ruhsatnamesini alan Ece Akar’ı babası Haydar Akar, ablası Dila Akar, dedesi Celal Akar, halası Nernim Çavuş ve kuzeni Tolgahan Eryılmaz yalnız bırakmayarak mutluluğuna ortak oldu. Gurur ve mutluluğu bir arada yaşayan CHP PM Üyesi Kocaeli Milletvekili Haydar Akar bu mutluluğunu sosyal medya hesabından; “Kızım Ece Akar artık bir avukat. Avukatlık ruhsat töreninde her zaman olduğu gibi yanındayım meslek hayatında başarılar canım” diye yazara paylaştı.