Heidi Klum, varlıklarını nasıl kullanacağını biliyor ve Snoop Dogg ile yaptığı yeni single'ı “Chai Tea With Heidi”yi tanıtmak için Pazartesi günkü The Ellen DeGeneres Show bölümünde onları gösteriyor. 48 yaşındaki süper model, seksi (ve parlak) pembe mini elbisesinin içinde kesinlikle yaşlanmamış görünüyordu ve bu da hayranlara bir dekolte ipucu bile verdi.


Takipçilerinden bazılarını şaşırtabilecek olan şey, muhteşem bacaklarının bir müşteri tarafından 2,2 milyon dolara sigortalanmış olmasıdır - şaşırtıcı bir şekilde, birinin diğerinden daha değerli olması dışında. Klum, DeGeneres'e Heidi 'Blanking' Klum maçı sırasında “Gençken bir bardağa düştüm ve büyük bir yara izim var” dedi. "Açıkçası, şu anda o kadar çok sprey bronzluk sürdüm ki, şu anda göremezsiniz, ama evet, biri diğerinden daha pahalıydı." (İnsanlara göre, yaralı bacak sadece 1 milyon dolar değerindeyken kusursuz bacak 1,2 milyon dolar değerindeydi.)

America's Got Talent jürisi, Alex Perry'nin lateks gibi görünen elbisesinin daha fazla fotoğrafını Instagram'da paylaştı ve ona forma uygun bir şekil verdi. Kollar, omuz vatkaları ve hafif bir fırfır ile toplam 1980'lerin havasına sahip - bu, Klum'un süper model genleri sayesinde kolayca çıkarabileceği mükemmel bir gerileme modası.

Ve takipçileri, en sevdiği vücut bölgelerinden biri olduğu için gelecekte daha uzun bacaklı fotoğraflar göreceğinden emin olabilir. İnsanlara, "Bacaklarımı gösteren süper kısa mini etekler giymekten her zaman zevk aldım ve hala da hoşlanıyorum" dedi. "Bence bacaklar seksi. Dışarı çıktığımda veya kırmızı halıya çıktığımda bacaklarıma odaklanmayı seviyorum. Ben yaparım."

sheknows.com

 

Heidi Klum Shows Off Her $2 Million Insured Long Legs in Shiny Hot Pink Minidress

Heidi Klum knows how to work her assets and she’s showing them off on Monday’s episode of The Ellen DeGeneres Show to promote her new single with Snoop Dogg, “Chai Tea With Heidi.” The 48-year-old supermodel looked absolutely ageless in the sexy (and shiny) hot pink minidress that even gave fans a hint of cleavage, too.

What might surprise some of her followers is that her gorgeous legs were insured for $2.2 million by a client — except, shockingly, one was worth more than the other. “When I was young, I fell into a glass and I have, like, a big scar,” Klum told DeGeneres during a game of Heidi ‘Blanking’ Klum. “Obviously, I put so much spray tan on right now you can’t see it right now, but yeah, one was more expensive than the other one.” (The scarred leg was only worth $1 million while the flawless leg was worth $1.2 million, according to People.)

The America’s Got Talent judge also shared more photos of the Alex Perry dress on Instagram, which appears to be latex, giving it a form-fitting shape. (See the photos HERE.) The sleeves have a total 1980s’ vibe with shoulder pads and a slight ruffle — it’s the perfect throwback fashion that Klum can easily pull off, thanks to her supermodel genes. And her followers can be sure to see more leggy photos in the future because it’s one of her favorite body parts. “I always enjoyed, and I still do, wearing super short miniskirts showing off my legs,” she said to People. “I think legs are sexy. I do like to put a focus on my legs when I go out or when I get onto the red carpet. I do.”