16 Nisan’a sayılı günler kaldı. Evet kampanyasında destek ise çığ gibi büyüyor. Bölgemizin başarılı siyasetçilerinden AK Parti Kocaeli il yönetici İdris Demir’in organize ettiği Kararım evet platformu yayına başladı.

Platform hakkında bilgi veren İdris Demir ‘ilk kez oy kullanacak 8 milyon genc seçmene ulaşmayı planlıyoruz. Gençlerimiz bizim geleceğimizdir. Seçim çalışmalarımızı gençlerle yaparak onları ne kadar önemsediğimizi gösteriyoruz. Genç seçmen kitlesindeki oyumuzu arttırmak için çalışıyoruz. Bunu yaparken de geçmişte ülkenin içinde bulunduğu durumu anlatmamız gerekiyor. Bizde bunu yapıyoruz. Bu seçim çalışmalarında genç seçmenlere ulaşmak ve neden evet demeleri için düzenlenen bu Platform’a 81 ilimizde 8 milyon gence ulaşabilmek için özen gösteriyoruz. Çünkü gençlerimize çok önem veriyoruz” şeklinde konuştu.


18-25 Yaş Arası Gençler İçin Ödüllü Yarışma


Kararım evet temalı şiir ve makale yarışması’da birincilere 1000.00 tl, ikincilere 750.00 tl ve üçüncülere 500.00 tl değerinde hediye çeki verilecektir.
Ödüllü şiir ve makale yarışmasına katılmak isteyenlerin kararımevet.com’da başvuruda bulunabilirler.
Yarışma Şartları;
• 18 – 25 yaş arasında olmak
• Eserler İdris Demir’in kişisel facebook, twitter ve instagram sayfalarında yer alacak ve mesaj kutusuna gönderilecek.
• Eserlerden twitter ve instagram dan yarışmaya katılacak olan kişiler eserlerinin el yazması ya da bilgisayar çıktılarının resimlerini çekerek resim halinde de gönderebilirler.
• Eserler A4 ebatlarında bir sayfayı geçmeyecek şekilde hazırlanacak. Şiirler 4’lü mısralardan ve en fazla 3 kıtadan oluşabilecek. Şiirler bir sayfayı geçmeyecek şekilde planlanacak.
• Türkiye’nin her yerinden yarışmaya katılım sağlanabilecek.

Son başvuru tarihi 27 Mart