Dilovası'nda skandal iddialarda bulunan kime ait olduğu bilinmeyen Mahir Şahbaz isimli facebook hesabında AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım hakkında iddialarda bulundu.

Mahir Şahbaz ''Dilovasi Belediyesine kiralik verilen beyaz, fiat agea araçlar var. Toplamda 5-6 kiralık araç. Bu araçları kim verdi dersiniz? Dilovasi İlçe Başkanı İlhan. Hemde abisi Nihat'ın firması üzerinden. İyi valla, resmen parselleyin. Tam ali baba çiftliği olmuş belediye'' paylaşında bulundu.

Mahir Şahbaz'ın bu paylaşımına AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım'dan cevap gecikmedi.

İlhan Yıldırım, Mahir Şahbaz'ın paylaşımının altına ''Sahte maskenin arkasına saklanarak buradan iftira atacaksın milleti karalayacaksın, şayet bu iddia ve iftiralarını ispat edersen aynı gün istifa etmeye hazırım, aksi taktirde müfterisin'' cevabı ile ispata davet etti.

 

Enver Yıldırım, Dilovası Yiğitler Ovası'dır!

Kocaeli'nin en sakin ve suç oranının en düşük olduğu Dilovası “Kanser Ovası, Çöp Ovası ” olarak anılırken, şimdide ''Gay Ovası'' olarak anılıyor. Dilovası'nın tarihine ve imajına bu kara lekeyi süren Gay Ovası'nın mimarı, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir'e karşı tepkiler devam ediyor..

Şehit Gazi Aileleri Dernek Başkanı Hacı Kocabay'ın düzenlediği anlık 4 bin 300 kişinin izlediği sosyal medya canlı yayınında söz alan Türkiye Ağrı Konfederasyonu Başkanvekili, Dilovası'nın sevilen işadamlarından Enver Yıldırım, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir'in Kanada'ya iltica eden gençler hakkında bulunduğu skandal ifadelerine sağduyu çağrısında bulundu.

KÖTÜ SÖZ SAHİBİNDİR

Enver Yıldırım, kötü söz sahibindir dediği skandal ifadelerde bulunan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir'in eline, diline, beline sahip olması gerektiğini ifade etti. Bu durumun kabullenebilir bir durum olmadığını vurgulayan Enver Yıldırım, 200' e yakın akrabasının Kanada'da olduğunu, son bir yıl içerisinde 6 bin 900 kişinin Kocaeli'de iltica ettiğini ileri sürdü.

DİLOVASI, YİĞİTLER OVASIDIR!

İltica edenlerin içerisinde yaklaşık 5 bin kişinin Ağrı'lı olduğunu, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir'in kabullenilmeyecek bir hata yaptığını ve bunun bedelinide ödemekte olduğunu belirttiği canlı yayında Dilovası'nın yiğitler ovası olduğunu vurgulayan Enver Yıldırım, şu açıklamada bulundu.

 

 

Hamza Şayir Kendisine Tepki Gösteren

Mustafa Acar ile Pendik'de Buluşmuş

Türkiye Ağrılılar Konfederasyonu (AĞKON) Genel Başkanı Mustafa Acar ''Haddini bil hadsiz'' ifadeleri ile Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir'e kınama açıklaması sonrası sıcak bir gelişme yaşandı.

CV'sinde Ardahanlı olduğunu söyleyen Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, kendisini kınayan Türkiye Ağrılılar Konfederasyonu (AĞKON) Genel Başkanı Mustafa Acar ile Pendik'te bir araya geldiği ve kendisininde Ağrılı olduğunu ifade ettiği öğrenildi.

Mustafa Acar, Şehit Gazi Aileleri Dernek Başkanı Hacı Kocabay'ın düzenlediği sosyal medya canlı yayınında ''Benim hemşerilerime hakaret etsin, Ağrılı hemşerilerime ağıza alınmayacak sözler söylesin. Ben bunların takipçisi olacağım. Ben bunlara hiçbir zaman mehil vermeyeceğim. İnan ki vermedim, vermeyeceğim. Ben bir siyasetçi değilim ama 1 milyon 600 bin kişinin başkanıyım. Bu görevi bana veren siz, federasyon başkanlarım, dernek başkanlarım, değerli kanaat önderlerimiz eğer bu görevi bana vermişler ise ben bunu layıki ile yapmam lazım. Ben yinede bu sözcükleri ifade ediyorum. Eğer bugün burada benim hemşerilerime söz konusu bir laf gelmiş ise ben ''haddini bil'' derim.

HAMZA ŞAYİR İLE PENDİK'DE BULUŞTU

Benim açıklamamdan sonra Hamza Şayir ile Pendik'de buluştuk. Sayın başkanım benim yaptığım talihsizdi. Ben Ağrılıyım dedi. Eğer siz Ağrılıysanız Çıkın kamuoyu platformuna ben Ağrılıyım. Bir Ağrılı bir Ağrılıya bunu söyler mi? Eğer bunu söylüyorsam kendime söylemiş oluyorum. Söyleyecek misin? Sayın Başkanım.  Ben efendim falan ederim, filan ederim dedi. Sayın Başkan sizinle iletişimde hata yapmışız. Şimdiye kadar beni aramamışsınız. 

İşte o açıklama;

 

Türkiye Ağrılılar Konfederasyonu Genel Başkanı Mustafa Acar Ne Demişti?

Türkiye Ağrılılar Konfederasyonu (AĞKON) Genel Başkanı Mustafa Acar ''Haddini bil hadsiz'' ifadeleri ile Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir'e kınama açıklamasında bulundu.

Türkiye Ağrılılar Konfederasyonu (AĞKON) Genel Başkanı Mustafa Acar ''Yazık yazık. Bir Belediye Başkanı skandal denilecek derecede talihsiz bir açıklama yapıyor. Dilovası'nda ne çok gay varmış diyor. Kanada'ya iltica eden gençlerimiz gaymiş. Bu bir kin mi? yoksa nefret mi? Acaba karakteri hırçın, kavgacı ve boş boğaz oluşundan mı? Yoksa nefret ve kinle beslenenlerden mi? Gerçekten anlamış değiliz.

Yaklaşık üç gündür kamuoyunda bir çok eleştiriler aldık. STK başkanları nerede? diye. Türkiye Ağrılılar Konfederasyonu (AĞKON) burada! Basireti kapanmış bir Belediye Başkanının, Belediye Meclis toplantısında medyanın basının gözleri önünde hiç hoş olmayan açıkları AĞKON'a bağlı bulunan dernek ve federasyonlar bir noktada karar aldı.  

HADİNİ BİL HADSİZ

Dilovası Belediye Başkanı, gay diyorsun ancak bu sözleri cahil kişiler telafuz eder. Sen ise Belediyelerin insanların doğumundan ölümüne kadar sorumlusu olduğunu bilmezmisin (hadsiz). Çıkmış şerefli haysiyet sahibi insanlarımıza gay diyorsun. Bulunduğun bölgedeki seçmenlerin sosyal devlet, sosyal belediyecilik anlayışı sende hiç mi hasıl olmadı?

BU EMEKÇİ İNSANLARDAN SEN SORUMLUSUN BAY ŞAYİR

Bilmiyorsan hatırlatayım. Gerek işinde, gerek aşında, gerek ikametinden, gerek konut temininde, gerek hasta oluşundan, sen sorumlusun HADSİZ seni bütün Türkiyedeki Ağrılılar adına kınıyoruz'' dedi.

 

 

HAMZA ŞAYİR'E TEPKİLER DİNMİYOR!

Kocaeli'nin en sakin ve suç oranının en düşük olduğu Dilovası “Kanser Ovası, Çöp Ovası” olarak anılırken, şimdide ''Gay Ovası'' olarak anılıyor. Dilovası'nın tarihine ve imajına bu kara lekeyi süren ''Gay Ovası'' sıfatının mimarı, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir'e tepkiler ulusal basın ve youtuber ile devam ediyor..

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir'in Kanada'ya iltica eden gençlere ''gay'' ifadelesi sonrası Dilovası'nda geçen hergün istifa tepkiler çığ gibi büyümeye devam ediyor

İşte o yorumlar;

 

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir'in Kanada'ya iltica eden gençlere ''gay'' ifadelerine karşılık dün Dilovası Belediyesi önünde yaklaşık 200 kişi toplandı.

Hamza Şayir'in skandal açıklaması sonrası Dilovası'nda istifa sesleri çığ gibi büyümeye başladı.

Basın açıklması yapılacak olan alanda yoğun güvenlik önlemleri alındığı görüldü...

Basın açıklmasında söz alan Dilovası Meclis üyesi İnci Aydemir şu açıklamalarda bulundu.

 

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir'in Kanada'ya iltica eden gençlere ''gay'' ifadelerine karşılık geçtiğimiz günlerde Dilovası Belediyesi önünde yaklaşık 200 kişi  toplandı.

Hamza Şayir'in skandal  açıklaması sonrası Dilovası'nda istifa sesleri çığ gibi büyümeye başladı.

Basın açıklması yapılacak olan alanda yoğun güvenlik önlemleri alındığı görüldü...

Basın açıklmasında söz alan Dilovası Meclis üyesi İnci Aydemir şu açıklamalarda bulundu.

Ekonomik İstikrasızlıklarını Örtemiyorlar !


Ülkenin ekonomisinin zor zamanlardan geçtiği ve genç işssizliğin gün giderek arttığı krizi mutfağına kadar hisseden herkesin malumudur. Bu ekonomik istikrarsızlıkta geleceği için kaygılanan ve yahut hali hazırda iş bulamayan insanlar yurtdışına çıkmayı tercih ediyor. Hayallerini gerçekleştirmek için girdikleri bu çileli yola keyfiyetten değil zaruretten çıkmışlardır.


07/12/2021 tarihinde yapılan belediye meclis toplantısında belediye başkanı Hamza Şayir yine yükselen şehir Dilovası masalları anlatırken meclis üyemiz Turan Akgül söz alıp tablonun aslında bahsedilen gibi olmadığını, ilçenin problemleri olduğunu, işsizliğin giderek arttığını ve yoksulluğun derinleştiğini belirtmiştir. Son dönemlerde ilçemizdeki bu problemlerden dolayı çoğu genç hemşehrimizin yurtdışına çıktığını belirtmiştir. Hamza Şayir ise haddini aşarak, ahlak kurallarını çiğneyerek yurtdışına çıkan hemşehrilerimize Gay diyerek onları itham etmiştir. Bu ithamı kendi seçmeleri dahil herkese yapmıştır.


Devlet Millet Diyerek Bizleri Proveke Etmeye Çalışmaktadır.


Olayın akabinde devlet, millet, vatan naraları atarak bizleri provoke etmeye çalışmıştır. Düştüğü utanç verici durumdan bu şekilde sıyrılmaya kalkışmıştır fakat meclis üyelerimiz bu provakasyona gelmemiştir. Nitekim kendisi de dün gece bu durumdan dolayı özür dilemiştir. Özür dileyeceğine hiç ihtimal vermediğimizi, aslında yapılan özürün arkasında örf adetlerimizi bilen bazı büyüklerinin kulağını çektiğini iyi biliyoruz.


Şayir İstifa Etmelidir !


Bizler bu özürü kabul etmediğimizi buradan bildirmek istiyoruz. Bu yapılan fahiş bir hatadır ve bu hatanın bedeli sadece ve sadece istifadır. Dilovası zaten hali hazırda pek iyi sıfatlarla tanınmıyorken bir de bu ahlaksız kelime ile mi anılmasını istiyorsunuz?
Gençlerimiz Doğduğu Yerde Doyamadığı İçin Gurbete Gitmedikler.!
Bahsi geçen gençlerimiziz hepsi peril pırıldır. Hepsi yiğitliğiyle, mertliğiyle bilinmektedr. Hepsi saygıyı, sevgiyi, dürüstlüğü güzide ailelerinden öğrenmişlerdir. Hiç biri Hamza Şayir gibi insanları hapise göndermemiştir, iftira atmamıştır, hakaret etmemiştir ama gelin görün ki Hamza Şayir belediye başkanı, bu delikanlılar ise gurbet yolcusudur.

Tekrar söylemekte fayda vardır. Bizler Hamza Şayir’n derhal istifa etmesini istiyoruz. Eğer kendi rızası ile etmiyorsa ilçemizi tanıyan bilen, örfüne adetine bağlı Ak Partili yöneticilerin konuyu genel merkeze taşıması boyunlarının borcudur. İç işleri bakanlığı da derhal soruşturma başlatıp kendisini görevden almalıdır.