AK Parti Kocaeli Milletvekili, Türkiye Büyük Millet Meclisi Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Üyesi İlyas Şeker, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

İlyas Şeker “Halkın tarafsız ve doğru haber kaynakları ile bilgilendirilmesi noktasında değerli gazetecilerimize önemli görev ve sorumluluklar düşmektedir.
Gazetecilerimiz, ülkemizin kalkınması, gelişmesi ve tam bağımsız olmasını istemeyen dış güçler tarafından yapılan siyasi ve ekonomik saldırılarda, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip ERDOĞAN’ın her fırsatta ‘Dünya 5’ten Büyüktür!’ diyerek Birleşmiş Milletler nezdindeki kararlılığında ve dik duruşunda, tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 pandemi sürecinde ve 15 Temmuz 2016 tarihinde milletimizin maruz kaldığı hain darbe girişiminde millet iradesini hiçe sayan vesayetçi anlayışlara itibar etmeyerek üstlerine düşen görev ve sorumlulukları layıkı ile yerine getirmişlerdir.
Vatandaşlarımıza hızlı ve doğru haber iletmeyi ilke edinerek çalışmalarını sürdüren yerel ve ulusal basın mensuplarımızın Dünya Gazeteciler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyor, gazetecilerimize çalışmalarında kolaylık ve başarılar diliyorum.” dedi