Bilgin, Şehir Hatları A.Ş. Genel Müdürü Ercüment Güldik ve daha önce Kocaeli’de aynı görevi yapan Deniz Ulaşım Hizmetleri Müdürü Serkan Fidan ile biraraya gelerek Kocaeli’de deniz ulaşımının sorunları ve çözümleri hakkında uzun bir toplantı gerçekleştirdi.


“Deniz ulaşımının Kocaeli gibi bir büyükşehirde ihmal edilemeyeceğini; alana yapılmayan yatırımları ve ne tür araçlarla, nasıl çözümler yaratılabileceğini aktaran şirket yöneticileri, doğru yatırımlar, doğru kararlar ve alınan kararların arkasında kararlı bir duruş ile şimdiki deniz yolculuğu sürelerini yarıya, seferleri de iki katına çevirmek ve böylece deniz ulaşımını genel ulaşım planına entegre etmenin mümkün olacağını ifade ettiler.

Atasoy Bilgin, görüşmeyle ilgili olarak ; “Değerli İBB yöneticileri Kocaeli’yi de halkçı belediyecilik kervanına kattığımız durumda gereken tüm desteği tereddütsüz vereceklerini’ ifade ettiler. Kendilerine ve gösterdiği dayanışmayla bu yolu bize açan sayın Ekrem İmamoğlu’na çok teşekkür ediyorum” dedi.