AK Parti'ye muhalefeti ile gündem oluşturan ve ses getiren yeri doldurulamayın CHP Dilovası'nın rahmetli ilçe başkanı Kerem Aydemir'in meclis üyesi kızı İnci Aydemir, AK Parti Dilovası Belediyesi meclis üyeliği başvuru süreci içerisinde denetim komisyonunda olduğu öğrenildi.

İNCİ AYDEMİR AK PARTİ'YE NEDEN GEÇTİ? 

2024 yılı içerisinde denetim komisyondaki görevi devam ederken siyasi nezakete uygun olmadan mensubu olduğu partiye bilgilendirme yapmaktan kaçınan İnci Aydemir, kapalı kapılar ardında AK Parti ile transfer sürecindeyken aynı zamanda muhalefetin meclis üyeliği kimliği ile belediyeyi denetlemesi AK Parti'nin siyasi hamlesiyle kamuoyunda Dilovası belediyesinin harcamalarının üstünü mü kapatıyor? sorusu Dilovası'nda gündem oldu. 

Önümüzdeki günlerde belediyede işe başlatılacağı iddia edilen İnci Aydemir hakkında gazetemiz 41havadis.com'un 24 Aralık 2022 tarihinde ''Hamza Şayir, muhalefeti susturmak için harekete geçti!'' (haberi okumak için tıklayın) başlıklı haberimizde İnci Aydemir'in Belediyede işe başlatılabilir haberimiz gerçekleşiyor mu? önümüzdeki günlerde göreceğiz..

Haberimiz sonrası komisyon görevinde istifası istenildiği öğrenilen İnci Aydemir, bugüne kadar gerçekleştirdiği incelemeleri kamuoyu ile paylaşacak mı? Yoksa sır olarak saklayacak mı? bilinmemekte..