Turan' a Büyük Destek

MHP Çayırova İlçe Başkanlığı görevinden istifa ederek Çayırova Belediye Başkanlığı'na MHP aday adayı olan İskender Turan dün akşam Çayırova gümüş düğün salonunda aday adayı tanıtım toplantısını gerçekleştirdi. Çok sayıda davetlinin katıldığı ve adeta gövde gösterisi yapan Turan' ın aday adaylığı tanıtım toplantısına, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, Ülkü Ocakları İl Başkanı İbrahim Özcan, İzmit, Gebze, Darıca, Dilovası, Gölcük, Derince, Kartepe, Başiskele, Kandıra İlçe Başkanları, İlçe Ocak Başkanları, MHP Kocaeli Milletvekili adayı Olan İsmail Kurt, Dilovası MHP Aday adayı Olan Metin Uzunok, Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanı İlhami Bayrak ve Yönetimi, Ak Parti Çayırova Belediyesi Meclis Üyesi Adayı Hasan Akan ve MHP Partisinin bir çok emektarı ihtiyar heyeti, Bir çok sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katılırken salonda bayanların sayısı da göz doldurdu. Katılımın yüksek olması nedeniyle oturacak sandalye bulmakta zorlanan bir çok vatandaş programı ayakta izlemek zorunda kaldı. Program Kuran-ı Kerim Tilavetiyle başladıktan sonra ardından saygı duruşu ve istiklal marşı okundu. Turan' ın Özgeçmişini anlatan kısa bir video da programa katılan vadantaşlara sinevizyonda izletildi.

Makam İçin Değil Hizmet İçin Varız 

Konuşma kürsüsüne Turan çağrıldığı an bir grup genç tarafından Bozkurt Turan, Durma İlerle Bozkurtlar Seninle diye sloganlar atıldı. İskender Turan konuşmasında tüm katılan davetlilere teşekkür ettikten sonra '' Hak yoldan ayrılmadan dürüst ilkeli ve çalışkan bir siyaset düsturuyla çalışmalarımıza devam edecegiz, yandaşı doyuran akrabayı kayıran bir zihniyetle değil tüm çayırovalı hemşehrilerimizi kucaklayan sosyal adaleti koruyacak güçlünün yanında değil haklının hakkını koruyan bir Belediyecilik anlayışıyla Çayırovalı hemşehrilerimizin daha iyi hizmet alabilmeleri adına, HAKKA Hizmet Halka Hizmettir İnancıyla bu göreve talip oldum, biz Makam için değil hizmet için varız'' dedi.

Artık Çayırovalı Hemşehrilerimizi Kandıramazsınız

İskender Turan konuşmasında mevcut belediyeyi yönetenlere  '' 2009 yılında verdikleri vaatlerin hepsi sadece vaat olarak kalmıştır, Çayırovamız hak ettiği hizmeti maalesef alamamıştır. Kitapcıkları da vaatleri de elimizde bulunmakta ve maalesef seçim vaatleri kitapçıklarında yazan onlarca projeden birini bile tamamladık diyecek ne yüzleri nede sözleri kalmamıştır. Vizyon ve Misyon uydurmalarıyla sadece sözde kalan proje göstererek ayak oyunlarıyla ve aşırma, yandaşı doyurma, akrabayı kayırma anlayışına hedef 2023 kılıflarıyla daha fazla bu halkı kandıramazsınız'' diyerek yüklendi.

Artık Yeter... Söz Sende Çayırova !

Turan Konuşmaları esnasında üstad Necip Fazıl dan da alıntılar yaparak devam etti. Biz partililerimize ve bütün Çayırovalı hemşehrilerimize güvenerek bu yola çıktık. Şimdi sizlere soruyorum Çıktığımız Bu Yolda Bizimle Birlikte Yol Yürümeye Varmısınız diyerek Seslenen Turan' a Programda bulunanlar ise hep bir ağızdan EVET diyerek  haykırdılar.Turan programa katılan herkese teşekkür ederek Sloganlar eşliğinde konuşmalarını tamamladı.

Ekibini Unutmadı

Turan konuşmasını tamamladıktan sonra İl Başkanım, İl Ocak Başkanım, İlçe Başkanım, İlçe Ocak Başkanım, Diğer Aday Adayı Arkadaşım ve Benimle Beraber Görev Yapmış Teşkilatımızın Yöneticisi Olan Arkadaşlarımı sahneye davet ediyorum diyerek Birlik ve Beraberliğin Resmini tüm davetlilere gösteren Turan bu tavrıyla da büyük alkış aldı.