AK Parti’nin Dilovası Belediye Başkan Aday Adayı İsmail Demir, mahalleleri karış karış gezerek vatandaşlardan destek istiyor.

Seçimlerin en renkli görüntülerinin yaşandığı Dilovası’nda, AK Parti’den Dilovası Belediye Başkan Adaylığı için adı en çok konuşulan isimlerden biri olan Ağrı'lı İsmail Demir, Dilovası Ağrı Taşlıçaylılar Derneğini ziyaret etti.

Demir, ziyaret sonrası sosyal medya hesabında ''Dilovası Ağrı Taşlıçaylılar Derneğini ziyaret ettik. Misafirperverliklerinden dolayı Dernek Başkanımız Bahattin Kaya ve yönetimine teşekkür ediyorum'' ifadelerinde bulundu.

İSMAİL DEMİR KİMDİR?

1972 yılında Ağrı da doğdu. 1992 yılından itibaren müteahhitlik işleri yapmakta ve ADR Yapı firmasının sahibi. AK Partinin kuruluşundan itibaren çeşitli görevler yapan Demir, 4 yıl AK Parti Dilovası Belde Başkan Yardımcılığı, 11 yıl AK Parti Kocaeli İl Yönetim Kurulu Üyeliği yapmıştır. 2008 yılında kurulan Dilovası Sanayici ve İş Adamları Derneğinin Kurucu Başkanlığını yapan Demir, görevine halen devam etmektedir. Dilovası Polis Derneği Kurucu Başkanlığı, MÜSİAD Kocaeli yönetim kurulu üyeliği görevlerinde bulunmuştur. Demir evli ve 3 çocuk babasıdır.