İYİ Parti Çayırova İlçe Başkanı İlhami Bayrak, AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu’nun eniştesi Bülent Yargıcı’nın belediyeye bile uğramadan memur yapıldığını iddia etmişti. Bu açıklamanın ardından İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Nusret Acur, yazılı açıklamada bulunarak milletvekili Katırcıoğlu’ndan cevap beklediklerini dile getirdi.

“HAKKINDA EN ÇOK İDDİA ORTAYA ATILAN MİLLETVEKİLİ”

İl Başkanı Nusret Acur, “AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, hakkında en çok iddia ortaya atılan milletvekillerinin başında gelmektedir. Gerek medya gerekse de siyasetçiler Katırcıoğlu’nun il müdürlerine yaptığı baskıdan, nüfuzu sayesinde yakınlarına sağladığı yeni iş alanlarından sıkça bahsetmiştir. Fakat Katırcıoğlu hakkında atılan iddialara yanıt vermemiş, bir anlamda bu iddiaları kabullenmiştir.


“SAYIN MİLLETVEKİLİNDEN YANIT BEKLİYORUZ”

Hepinizin bildiği üzere son olarak da Çayırova İlçe Başkanımız İlhami Bayrak, Katırcıoğlu’nun eniştesinin özel kalem müdürlüğü kadrosundan istisnai memur yapılarak belediyeye hiç uğramadığı halde müdür olarak görevlendirip görevlendirilmediğini, memur olduysa hangi birimde görev yaptığını sormuştur. Kocaeli kamuoyuna yansıyan ve çok geniş yer bulan bu iddiamızla ilgili Sayın Milletvekilinden yanıt beklediğimizi ifade etmek istiyoruz.” dedi.