Adnan Oktar ve organize suç örgütünün işleyişini konu alan "Kedicik" belgeseli, birçok kişi tarafından ilgiyle izlendi. Ancak, belgeseli izleyenler arasında, belgeselde anlatılan korkunç dünyadan son anda kurtulan isimler de bulunuyor. Bu isimlerden biri de Eser Yenenler ile evli olan ve Miss Turkey dereceli güzel Berfu Yenenler.

Berfu Yenenler, belgeseli izlerken kendi yaşadığı dehşet verici anıları hatırladı ve bu deneyimi takipçileriyle paylaştı. İşte, Berfu Yenenler'in yaşadığı bu ürkütücü anılar ve Adnan Oktar örgütünün işleyiş yapısı hakkındaki şoke edici açıklamaları.

"Miss Turkey Güzellik Yarışması'ndan Sonra Yaşadım"
Berfu Yenenler, Adnan Oktar'ın "Kedicik" belgeselini izledikten sonra, kendi başına gelen tüyler ürpertici bir anıyı paylaştı. 2015 yılında bir alışveriş merkezinde yaşadığı bu olayı hatırlayan Yenenler, bu durumu şu sözlerle anlattı:

"Miss Turkey Güzellik Yarışması'ndan yaklaşık 2 ay sonra bir alışveriş merkezinde gezdiğim sırada yanıma aşırı iyi giyimli biri geldi.


Belgeselde anlatıldığı gibi bana, 'Manken veya oyuncu musunuz?' sorusunu yöneltti.

Bir takı markasıyla iş birliği içinde olduklarını ve yakında Dubai'de çekime gideceklerini söyledi.

Kedicik belgeselinde bahsedilen iş kartı bana da verildi. Ve hala duruyor."

"Akıl Tutulması Yaşıyorum"
Berfu Yenenler, bu tüyler ürpertici deneyimden kurtulmanın büyük ölçüde şansa bağlı olduğunu ifade etti. Olay anında 19 yaşında olmasaydı, belki de bu örgütün tuzaklarına düşebilirdi. Yenenler, yaşadığı bu olayın ardından büyük bir şok yaşadığını belirterek, "Akıl tutulması yaşıyorum. Buradaki kız düşürme düzeneğinin neredeyse birebir aynısını yaşamıştım. Allah’ım kimsenin de günahını almayayım ama kafayı yiyeceğim" şeklinde duygusal bir ifade kullandı.

Sistemin İşleyişini Anlattılar
Adnan Oktar organize suç örgütünün işleyişi, belgeselde ayrıntılı bir şekilde anlatıldı ve bu örgütün korkunç metodları kamuoyuna açıklandı. Örgüt üyeleri, alışveriş merkezlerinde rastladıkları genç kızlara ajans sahibi gibi yaklaşarak, onlara iş tekliflerinde bulunuyor. Genç kızlara, dünyaca ünlü markalarla çalışma fırsatları vadeden örgüt üyeleri, daha sonra bu kızları kendi ağlarına düşürüp istismar ediyorlar.

MYNET