Büyük Birlik Partisi(BBP) Gençlik Kolları olarak faaliyet gösteren Alperen Ocakları’nda Kocaeli İl Başkanlığına Kadir Aktaş getirildi.

Av. Serkan Tüzün’ün genel başkanlığını yaptığı Alperen Ocakları, Ankara’da gerçekleşen il başkanları toplantısı öncesinde, Kadir Aktaş’a yetki belgesi vererek, görevlendirmeyi resmen açıkladı. 81 ilden gelen Alperen Ocakları başkanları ve temsilcileri, Alperen Ocakları Genel Başkanı Av. Serkan Tüzün başkanlığında TBMM önüne gelerek Muhsin Yazıcıoğlu davasını tekrar gündeme getirdi ve dava sürecine dikkatleri çekti.  Eylem sonrası gerçekleşen il başkanları toplantısında, illerde yapılacak teşkilatlanma ve sosyal faaliyetler ele alındı

KADİR AKTAŞ KİMDİR?

Alperen Ocakları İl Başkanlığı’na getirilen Kadir Aktaş, 1989 İstanbul Kadıköy doğumlu. Lise eğitimini Bostancı Doğa Koleji’nde, üniversite eğitimini Kocaeli Üniversitesi Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği bölümünde tamamlayan Kadir Aktaş, 2009 ile 2011 yılları arasında IEEE (Uluslararası Elektrik Elektronik Mühendisliği Enstitüsü) Kocaeli Temsilcisi olarak görev yaptı. Özel sektörde Kalite Kontrol alanında yöneticilik görevlerinde bulunan Kadir Aktaş, halen Kocaeli Üniversitesi Elektrik ve Elektronik Haberleşme Bölümünde akademik çalışmalarına devam ediyor.