Kahve Diyarı’nın açılışına Kocaeli Milletvekilleri İlyas Şeker ve Mehmet Ali Okur’un yanı sıra Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş ve Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler’ de katıldı. Protokolün açılışta uzun süre kalmaması ve en azından bir kahve bile içmeden mekandan ayrılması, “Acaba 40 yıl hatırı kalır diye mi kahve içmediler?” şeklinde esprilere neden oldu.
 
GÖRKEMLİ AÇILIŞ
İsmail Sözen ve Erdal Koruk ortaklığında kurulan, Kahve Diyarı Cafe&Restaurant Yeni Çarşı da ki şubesiyle hizmete başladı. Gebze’de yeni hizmete başlayan Kahve Diyarı’nın açılışı büyük ilgi gördü. Açılışa katılan Milletvekilleri ve Başkanlar, kurdele kesimini yaptıktan sonra, ‘hayırlı olsun’ dilekleri ile mekandan ayrıldı. Açılışa katılan 100 aşkın davetliye ise Kahve Diyarı’nın ürünlerinden ikram edildi.
 
DİYARDAN DİYARA KAHVE KOKUSU
Farklı lezzetleriyle İzmir ve diğer iller olmak üzere Türkiye çapında hizmet veren Kahve Diyarı, Gebze’de de büyük ilgi gördü. 320 metre kare alanda hizmet veren mekanda, 22 personel çalışıyor. Sabah kahvaltısı, aperatifler, çocuk menüsü ve 35 çeşit Türk Kahvesi başta olmak üzere geniş yelpazeli bir menüye sahipler. Kendi menülerine ait özel tatları bizimle paylaşan İsmail Sözen, ‘’Menümüz de tam 35 farklı tat da Türk Kahvemiz bulunuyor. Aralarından Dağ Çilekli olanını özellikle tavsiye ediyoruz.’’ dedi.
 
135. ŞUBE GEBZE’DE
Açılışı yapılan Kahve Diyarının sahipleri olan İsmail Sözen ve Erdal Koruk basın açıklamasını ve bilgilendirmeyi birlikte yaparken, ‘’İzmir menşeli olan Kahve Diyarı’nın Türkiye’de 135 şubesi bulunmaktadır. Farklı lezzetlerimizle müşterilerimizi bekliyoruz. Doğum günleri, özel kutlamalar ve iş yemekleri gibi organizasyonlarda da müşterilerimize hizmete açığız’’ dediler.