Eğitimci- yazar Kamil Çöpür, gerçek yaşamdan esinlenerek kaleme aldığı Lora Yayıncılık’tan çıkan “Bir Yürekte İki Sevda” isimli son romanı için bugün İzmit Soydan İş Merkezi’nde bulunan Kitap Keyfim’de okurlarıyla bir araya geldi.

“Esey ile Haydar Çavuş”, “Serpil”, “Suçum Kadın Olmak”, “Aydınlık Pınarı Köy Enstitüleri” isimli kitapları yazan ve okurları tarafından çok beğenilen kitapların ardından son olarak çıkardığı “Bir Yürekte İki Sevda” isimli kitap için Çöpür, okurlarıyla buluştu.

 

KAMİL ÇÖPÜR KİMDİR?
1949 yılında Malatya’nın Akçadağ ilçesinin Büyük Çimiş köyünde doğan Kamil Çöpür, ilk, orta ve lise öğrenimini Malatya’da, yüksek öğrenimini Ankara’da yaptı. İzmit Ticaret Lisesinde Meslek Dersi öğretmeni olarak 25 yıl görev yapın yazar, aynı zamanda Meslek Yüksek Okullarında, vakıflarda. Dershanelerde kendi alanında dersler vermiştir. Bu dönem içinde Ticaret Meslek Liseleri için yazmış olduğu Milli Eğitim Bakanlığı Talim Terbiye Kurulunca onaylanmış Mesleki Uygulama, Muhasebe Teknikleri, Şirketler Muhasebesi ve Beşeri Münasebetler adlı ders kitapları mevcuttur. On yıl KOSGEB’in düzenlemiş olduğu Girişimcilik eğitimlerinde görev alan yazarın, gazetelerde birçok makalesi yayınlanmıştır.