Gebze Arapçeşme Mahalle Muhtarı Remzi Kandaz'dan sosyal medya hesabında anlamlı bir çağrıda bulundu. Yeni yılın yaklaşmasıyla vitrinlerini noel ağaçları ve noel nesneleriyle süsleyen müslüman esnaflara tepki göstererek herkesi boykota davet eden Muhtar Kandaz sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; Yılbaşı vesilesiyle, işyerlerini çam ağacı ve noel babalı süsleme yapan esnaflar, Hristiyan ise bir mahsuru yok. Fakat ben Müslümanım diyor ve Hrıstiyan inancını bizim milletimize teşfik ediyorsa, onları şiddetle kınıyorum. Benim gibi düşünenleride bu işyerlerini boykot etmeye davet ediyorum.' dedi

MUHTARA AYAR!

Bu paylaşımın altına Sultan Orhan Mahalle Muhtarı Hüseyin Ayar'dan tepki çeken bir paylaşım geldi. Hüseyin Ayar ''Ben müslümanım deyip 5 vakit namaz kılıp sonra kendini sadrazamın sol das*** zannedenlere ne demek lazim'' ifadelerinde bulunması sonrası, Gebzeliler tepki gösterdi.

HÜSEYİN AYAR MUHTAR OLMUŞSUN FAKAT..

Hüseyin Ayar'ın tepkileri gözardı etmesine, sessiz kalmayan Arapçeşme Mahalle Muhtarı Remzi Kandaz '' Hüseyin Ayar Muhtar olmuşsun fakat, içinde Bayanların da olduğu 79 bin kişinin takip ettiği bir guruba yazdığın yoruma bak. Seni şiddetle kınıyorum. Sana noelin yada çamın neresi battı. Önse seviyeni bil. Ahali seni adam bilerek mahallenin başına. Muhtar seçti, seviyesi düşük bel altı kahve kültürü muhabbetlerini buradan yapma. Senin bu yorumunu beğenenlere gelince, bu muhabbetlerini onların ortamında yap'' ifadelerinde bulundu!