Hizmet İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Muharrem Subaşı ve Yerelsen Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Tenlik arasında yapılan toplu iş sözleşmesi protokolu ile belediye kadrolu işçilerinin yevmiye ve sosyal yardımlarına % 20 oranında zam yapıldı.

Ayrıca Kandıra Belediyesi Personel A.Ş ile Hizmet İş Sendikası arasında yapılan toplu iş sözleşmesi protokolü ile şirket işçilerinin sosyal yardımlarına %20 zam yapılarak yevmiyeleri 522 TL’ye yükseltildi.

Başkan Turan Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada kadrolu işçilerin yevmiye ve sosyal yardımlarına %20 zam yapıldığını ifade etti. Ayrıca şirket işçilerinin sosyal yardımlarına yine %20 zam yapıldığını ve yevmiyelerinin 522 TL’ye yükseltildiğini belirtti.


Kendisinin de İşçilikten gelme biri olduğunu ifade eden Başkan Turan, ” Arkadaşlarımızı enflasyona ezdirmemek için her zaman ki gibi elimizi yine taşın altına koyduk. İşçimize iyi bir zam yaptık. İşçimiz mutlu. Bizlerde mutluyuz. Hayırlı uğurlu olsun ” dedi.


Sendika Yetkilileri Subaşı ve Tenlik’te yaptıkları açıklamada Başkan Turan’a teşekkür ederken ” İşcilerimizin ücretlerini enflasyona ezdirmeden, yüzlerini güldürecek bir ek zam ile protokolumüzü imzaladık. Güzel bir düzenleme yaptık. İşçi arkadaşlarımız memnun ve mutlu. Adnan Başkanımıza hassasiyeti ve sürece destekleri için çok teşekkür ediyoruz ” dedi.