Sunuculuğunu Fazile Özkut’un yaptığı programa katılan Başkan Yıldırım Karamürsel’e yaptığı yatırım ve projeleri hakkında bilgi verdi.

Karamürsel’i turizm kenti yapmak adına yaptığı çalışmalardan bahseden Başkan Yıldırım, “Merkezi bir ilçe değiliz, Kocaeli’nin ortasından geçen Bursa’ya, İstanbul’a çok yakın,  tabiatı, doğasıyla örnek gösterilebilecek bir ilçeyiz. Sanayiyi asla ilçemize sokmaya düşünmedik, bundan sonraki nesillere de sanayiyi Karamürsel’e getirmemesi için tavsiyelerimizi veriyoruz. Biz yaşam kentiyiz. Eğer iyi bir yaşam istiyorsanız Karamürsel sizin tercihiniz olacaktır. İmar açısından yaptığımız revizyonlar gelecek nesillere bırakacağımız en büyük miras olacaktır. Takdir ederseniz ki körfez geçiş köprüsüyle birlikte İstanbul’a çok yakın bir ilçe olacağız.

Artık İstanbul, İzmit dolup taştı. Bizler bu çevredeki belediyeler olarak geleceğe yönelik doğru imar çalışmalar yapmamız gerekiyor. Bu yüzden belediye başkanlığı dönemimde en çok zevk ve keyif aldığım, çok fazla reklamı yapılamayan, gelecek nesillere eser bırakacak imar düzenlemesini güzel bir çalışma ile bitirdik. Bu beni çok mutlu etti.Yaşadığı kente hizmet etmek isteyen güzel bir kadrom var. Onlarla bir aile gibi çalışıyoruz. Bunun verdiği bir güç var, bu bizi çok mutlu ediyor” dedi.