Eylül ayının son günlerine doğru hasadı başlayan Kartepe’nin marka değerlerinden biri olan Eşme Ayvası, vatandaştan yoğun ilgi gördü. Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman’ın sosyal medya hesabına “ben de varım” şeklinde yorum atan 20 genç ve Mustafa Kocaman ile birlikte Eşme Ayvasının satışları bugün başlamıştı. Ayva satışlarından elde edilen gelirin tümünün KOÜ Vakfına bağışlanacağı etkinlik, sosyal medyada da yoğun ilgi gördü.

TAM 1 TON

Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman ile birlikte 20 gencin bugün başladığı Eşme Ayvası satış etkinliğinde tam 1 ton ayva satıldı. “Eşme Ayvası yemeyen kalmasın” diyerek satışlara başlayan Kocaman, yanında satış yapan gençleri de tebrik etti.

EVLERİNE KADAR GÖNDERDİ

Ayva satışları ile ilgili gelişmeleri sosyal medya hesabından paylaşan Kocaman, paylaşımlara gelen yorumlara da kayıtsız kalmadı. Başkan Kocaman, paylaşımına gelen yorumlarda Koronavirüs salgını nedeniyle evden ayrılamadığını ve hamile olup da canı çekenlerin olduğunu belirten bir vatandaşın da kapısına kadar ayva gönderdi