3 yıl önce de benzer sözler sarf etmiş, büyük tepki çekmişti. Yine geri adım atmadı. Hatta tavrını bir üste taşıyan Psikolog, Prof. Dr. Üstün Dökmen, Armağan Çağlayan’ın programına konuk oldu ve “Başörtülü psikolog, psikiyatrist, PDR uzmanı olamaz. Olması meslek etiğine aykırıdır. Nötr olamazlar” ifadeleri nedeniyle bir kez daha gündemde.

Daha önce başörtülü öğretmenlerle ilgili skandal ifadeler kullanan Prof. Dr. Üstün Dökmen, bu kez de başörtülü psikolog ve psikiyatristlerin danışanlarıyla empati kuramayacağını iddia ederek büyük bir skandala imza attı.

Prof. Dr. Üstün Dökmen'in başörtülü psikologlar ve psikiyatristlerle ilgili sözlerine büyük tepki gösteren AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu gazetemiz 41havadis.com'a yaptığı açıklamada ''Bu zihniyetin, 28 Şubat düşüncelerinin kalıntısı'' olduğunu ifade etti.

Milletvekili Katırcıoğlu ''Bu zihniyet 28 Şubatçılarının, düşüncülerinin kalıntısıdır. 2023 seçimlerine yaklaştığımız her gün bu tür sesleri daha çok duyacağız. CHP zihniyetinin açığa vurmuş halidir.  28 Şubatçıların zihniyetine sahip olanların milletimize açtığı yaraların benzerlerini yaşatmamaları için, onlara fırsat vermemek için 2023 hedeflerimiz doğrultusunda AK Parti olarak her gün sahada milletimizle beraber omuz omuza mücadele edeceğiz'' sözleriyle tepki gösterdi.