KIZIMI KANDIRDILAR
Füsun B. bir süre önce boşandığı, halen cezaevinde olan ilk eşinden dünyaya gelen, kendisiyle birlikte yaşayan 13 yaşındaki kızının kötü niyetli kişiler tarafından kandırılıp kaçırıldığını düşünmüştü. Polise başvuran genç kadın, küçük kızını gören veya yerini bilenlerin de bildirmelerini istemişti.
ÖNCE KAPANDI
Ceren, Başiskele YenĀkent İlköğretĀm Okulu öğrencisiydi ve annesiyle birlikte oturuyordu. Gözü yaşlı anne
Füsun B.  yaşadıklarını şöyle anlatmıştı: “Kızım, 3 yıldan beri psikolojik sorunlar nedeniyle tedavi görüyordu. Hayat dolu bir kızdı. İki ay önce ani bir kararla kapandı. Bir erkek arkadaşı olduğunu, o kişinin kızımı uyuşturucuya alıştırdığını öğrendim.”
BEN EVE DÖNMEYECEĞİM
Füsun B. kızının 30 Ocak günü evden “Arkadaşıma gidiyorum.” diyerek çıktığını belirtti, şöyle devam etmişti:” O gün akşam saatlerinde beni Belsa Plaza’daki bir işyerinden telefonla aradı. (Bir daha eve dönmeyeceğim) deyip, telefonu kapattı. Telefonu kesik, bağlantı kuramıyorum. Kızımın hayatından endişe duyuyorum. Polise bildirdim.Çalmadık kapı bırakmadım. Kızımı kandırdığından şüphelendiğim gencin adını da polisi verdim. Bir haftadır küçük Cerenim’den haber alamıyorum.” Füsun B. kızı Ceren’i gören, yerini bilenlerin polise ihbar etmesinii istemişti.
BULUNDU
13 yaşındaki Ceren'den iyi haber geldi. Ceren'in bulunduğu ve ailesine teslim edildiği öğrenildi.