AK Parti Çayırova Belediye Başkan adayını açıklandı mı, ne zaman açıklanacak, listede kimler var, kimler liste dışı kaldı? soruları büyük merak konusu oluyor. 2024 yerel seçimleri için geri sayım başladı.

2024 yerel seçimleri için Çayırova'da mevcut belediye başkanı Bünyamin Çiftçi'nin tekrar başkan adayı olmak için Ankara temaslarına hız kattığı süreç içinde AK Parti'den aday olmak isteyenler yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı.

Çayırova Belediye Başkan Yardımcısı Kenan Tuzcu'nun Belediye Başkan adayı olmak için bugün istifa ettiği öğrenildi.

Kenan Tuzcu kimdir?

1984 Gebze doğumlu olan Kenan Tuzcu, ilköğretimini Yıldırım Beyazıt İlköğretim Okulu'nda, orta ve lise öğrenimini ise Gebze İmam Hatip Lisesi'nde tamamladı. 2001 yılında kazandığı 9 Eylül Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nde lisans eğitimini tamamladı. Ardından Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nde Din eğitimi alanında yüksek lisans diplomasını aldı. 2007 yılında başladığı Diyanet İşleri Başkanlığı'nda imam hatiplik, murakıplık ve Din Hizmetleri Uzmanlığı görevlerinde bulundu. Belediye Başkan Yardımcısı olan Kenan Tuzcu, aynı zamanda Belediye Kültür İşleri Müdürü olarakta görev yapmaktadır.