Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, CHP Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir ve Dilovası Belediye Meclisi Millet İttifakı Grup Sözcüsü İnci Aydemir hakkında, kendisine hakaret ettikleri iddiasıyla suç duyurusunda bulunarak baba kıza ifade verdirdi.

HAMZA ŞAYİR'İ ELEŞTİREN SOLUĞU MAHKEMEDE ALIYOR

Dilovası Belediyesi Başkanı Hamza Şayir’in en büyük korkusu şüphesiz eleştiri. Şayir, kendisini eleştiren vatandaşları, işadamlarını ve özellikle gazetemizin onlarca haberini şikayette bulunmuş ve kaybetmesine rağmen, mahkemeye vermekle bilinen Belediye Başkanı Hamza Şayir, şimdide CHP Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir ve kızı olan Dilovası Belediyesi Meclis Üyesi İnci Aydemir'i hakkında kişilik haklarına saldırdıkları gerekçesiyle şikayetçi oldu. Kerem Aydemir ve kızı İnci Aydemir’in geçtiğimiz günlerde Dilovası İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek ifade verdiği öğrenildi. Kerem ve İnci Aydemir, ifadelerinde suçlamaları ret ederken, kendilerine göz dağı verilmek istendiğini, muhalefet görevini yapmaktan geri adım atmayacaklarını dile getirdi.

KEREM AYDEMİR ''BİZİM İÇİN ŞEREF MADALYASIDIR''

41havadis.com'a konu hakkında açıklamalarda bulunan Kerem Aydemir, şunları söyledi: “Ben ve kızım muhalefet görevimizi yerine getiriyoruz. Hakaret içeren bir paylaşımımız yok. Kendisi sadece bana ve kızıma değil, birçok vatandaşa dava açtı. İnsanlar yorum dahi yapsa hemen şikayetçi oluyor. Bu şikayetler bizi yıldıramaz. Muhalefet görevimizi sonuna kadar yapmaya devam edeceğiz. Dilovası halkının menfaat ve çıkarları için verdiğimiz mücadelede, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir'in yaptığı bu hareket bizim için  şeref madalyasıdır'' dedi.

Hamza Şayir, Dilovası’nda sıkı muhalefet yapan CHP Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir ve Dilovası Belediye Meclisi üyesi İnci Aydemir'i bundan sonra yapacakları eleştirileri bu şikayet ile durdurabilecek mi? ilerleyen günlerde göreceğiz..