CHP Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir'de geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından isim vermeden ''Dilovası'nda ballı kaymaklı işleri kim alıyor?'' sorusu üzerine Dilovası meclis üyesi Burhan Turgut, kendisini ve oğlunu savunmaktan çok hakaret etmişti.

Bir siyasetçiye yakışmayacak üsluplar ile dolu Turgut'un açıklamasında ‘Namussuz, şerefsiz, alçak, üç kuruş siyaseti yapan’ gibi ağza alınmayacak sözlerin yer alması kamuoyunda tepki ile karşılanması sonrası CHP Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir sosyal medya hesabında cevap verdi.

Kerem Aydemir'in bugün yayımladığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Çiftliğe çevirdiniz belediyeyi halkın vicdanına bırakıyorum . Allaha havale ediyorum hepinizi. Oğlun başkanın kendi insiyatifiyle fen işleri müdürü yapıldı öylemi? Peki neden fen işleri müdürlüğünde 20 yıldır çalışan inşaat mühendisi Cengiz Şahin'e seçim öncesi fen işleri müdürlüğü görevi sözü verilmişti. Ne oldu da onun yerine park ve bahçeler müdürü olarak atandı. Ne oldda 2 dönem bu görevi layıkıyla yürüten eski fen işleri müdürü Cihan Sorgucu apar topar müdürlükten alındı.

BALLI KAYMAKLI İŞLER

AKP meclis üyelerinin içinde belediye başkanı Hamza Şayir'i tehdit edip oğlunu fen işleri müdürü yapıp, İMES'te ve mermerciler Osb de şu an iş yapmıyor musun ?Sıkıysa vermesinler işi müdür oğlun fabrikanın sağına bir kepçe soluna bir kepçe vurur daha sonra yol çalışması var çevreye verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz diye tabelada koydurmadınız mı? O fabrika 3 gün iş yapmadı mı trilyonları kaybeder. Sonra gelsin bal kaymaklı işler. Eski fen işleri müdürü inşaat mühendisi 10 yıldır fen işleri müdürlüğü yapan Cihan Sorgucu yani şimdiki temizlik işleri müdürü mahkemeye verip geri göreve iadeyi kazandığı halde neden oturamıyor fen işleri müdürlüğü koltuğuna, bu şuç değil mi kimin zoruyla acaba?

HAYALİ MEMUR

Oğlun Halil Turgut şu an TÜGVA Dilovası sorumlusu değil mi yalan mı? Yine Dilovası Belediyesinde 10 yıldır memur olarak imar ve şehircilik müdürlüğünde sözde görev yapan İzmit 'ten buraya yan gelip yan yatan Muhammet Karabulak Kocaeli TÜGVA il sorumlusu değil mi yalan mı? Kimse tanıyor mu bu hayali memuru. 9 yıldır Dilovası 'nda memur maaşı alıyor ve müdür bey izine çıkınca kendisini müdür vekili olarak atıyor nerden geliyor bu kadar yetki o kadar birimde bu işi yapacak pırıl pırıl gençler varken .Bir çivi kadar faydası olmuşsa hayali memurun söyleyin. Çiftliğe çevirdiniz belediyeyi halkın vicdanına bırakıyorum . Allaha havale ediyorum hepinizi.

GELELİM IRKÇILIĞA

Irkçılığı milliyetçilikle karıştırmamak gerekir. Çünkü, milli duygulara sahip olmak ile ırkçılık birbirinden farklı şeylerdir. Milli duygulara sahip olmak, fakirin yetimin hakkını korumak hiçbir zaman ırkçılık olarak değerlendirilemez. Olgun bir Müslüman vatanını, milletini, kutsal değerlerini ve içinde bulunduğu toplumu sever ve sevmelidir. Dilovası’nın kardeş mozaiğini taraf haberciliği yapan a haberi getirip oy almak için Türkiye'ye Dilovası’nı PKK’lı olarak ilan etmediniz mi? Dünyanın diline düşürmediniz mi ? Bunları bu halk unutacak mı sanıyorsunuz. Benim de sizin de soy ağacınız araştırılsın atalarımız nerden gelmiş niçin gelmiş devletine milletine sadıklığı araştırılsın . Biz yine de barış dilimizi her zaman kullanacağız. Eskilerdeki gibi Dilovası’nı hep kucaklayacağız. Kim halkın belediyesinin kimliğini meclis üyeliğini partisini fen işler müdürlüğünü belediye başkanının yetkilerini Dilovası belediyesin kasasına girecek hafriyat ruhsat harçlarını parayı engelleyip karşılığında İMES'tenve Diğer organize sanayi bölgesinde iş yapıyorsa Allaha hesap verecektir şüphesiz ki o gören ve işitendir.”